Obavijesti

Sport

Komentari 0

Thomas uzvratio Magicu: 'Komentari su ti idiotski!'

Thomas uzvratio Magicu: 'Komentari su ti idiotski!'
1

Ponajbolji košarkaš svih vremena Earvin Magic u svojoj se knjizi osvrnuo na Isiaha Thomasa te tvrdio da ga je Isiah proglasio homoseksualcem

VIDEO

Povrijeđen sam i osjećam se iskorišteno, jer svaki puta kada bismo se susreli Magic se ponašao poput prijatelja. Na svakoj utakmici Knicksa stajali smo zajedno u tunelu koji vodi u svlačionice i pričali. Išli smo zajedno i na večere i uistinu ovo nisam mogao ni sanjati, kazao je legendarni playmaker Detroit Pistonsa i stanovnik košarkaške Kuće slavnih.
Odnosi između ovog dvojca uzburkali su se nakon što je Johnson najavio knjigu “When the Game Was Ours”, koju supotpisuju Larry Bird i Jackie MacMullan, a čiji je izlazak najavljen za 4. studenoga. Dio knjige posvećen je i Thomasu, kapetanu Pistonsa koji je često prijetio jednom od najvećih rivalstava u povijesti NBA lige, onom između Magicovih LA Lakersa i Birdovih Boston Celticsa, a poglavlja u kojima se Thomas spominje nisu u svjetlom kontekstu. Piše Magic o razlozima zbog kojih Thomasa nije bilo u Dream Teamu:
- Nitko ga ondje nije želio, Michael (Jordan) nije želio igrati s njime, Scottie (Pippen) nije želio biti dio iste momčadi s njime, Bird ga nije zagovarao. Karl Malone ga nije želio. Tko je govorio: Mi trebao tog momka? Nitko - piše u jednom poglavlju.
- Drago mi je da je napokon priznao da je on bio taj koji me nije želio u momčadi, a sve ove godine Jordan je preuzimao krivnju za to. Samo bih volio da je imao hrabrosti to mi reći u lice, a ne napisati u nekoj prokletoj knjizi - dodao je Thomas.
Magic u knjizi tvrdi da je Thomas kriv za širenje glasina o njegovoj seksualnosti, nakon što je razigravač Lakersa potvrdio da je zaražen virusom HIV-a. Tvrdi Magic da je Thomas u tim trenucima počeo pričati o njemu u kontekstu istospolne ljubavi.
- To nisam mogao povjerovati. Da čovjek za kojeg sam smatrao da na njega mogu računati širi te glasine. Osjećao sam se kao da me udario u trbuh - piše Magic, na što Thomas odgovara:
- Ono što mnogi ne znaju je da je prije Magica virusom HIV-a zaražen bio i moj brat. Umro je od HIV-a, side i konzumiranja droge. Dakle, o tome sam znao mnogo više, budući sam s time i živio. Njegovi su komentari idiotski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub