Obavijesti

Sport

Komentari 16

Tiho jutro na Poljudu: Ni sami još ne znaju što točno traže...

Tiho jutro na Poljudu: Ni sami još ne znaju što točno traže...
1

Nakon Špace Poklepovića, pao je i drugi Hajdukov trener ove sezone. Na Poljudu su još u dvojbama da li tražiti dugoročno rješenje ili "vatrogasca" do kraja ove sezone

VIDEO

Uvijek kad Hajduk ostane bez trenera, u kuloarskim razgovorima spominju se dva imena - Zoran Vulić i Ivan Katalinić. Prvi je slobodan, trenutačno nezaposlen, i kao takav je realnija opcija od drugoga, koji radi odličan posao na klupi Splita. No ti su detalji zapravo nevažni u trenutku kad na Poljudu vlada tišina, nitko nije dao ni naslutiti da je barem jedan od ove dvojice u razmišljanjima uprave kluba.

- Trening je u ponedjeljak ujutro, a vodit će ga novi trener - poruka je koja je s Poljuda odaslana još u subotu navečer.

Dakle, nedjelja će donijeti ime Vučevićeva nasljednika. No na Poljudu još ne znaju ni što točno traže.

- Pokušat ćemo pronaći dugoročno rješenje. Ako ne uspijemo, uzet ćemo trenera do kraja sezone - rekao je v.d. predsjednika Hajduka Josip Grbić.

A u toj dvojbi Grbiću bi mogao pomoći taj prefiks "v.d." ispred naziva njegove funkcije. Na Poljudu je u tijeku izbor novih čelnika kluba i nekako se logičnijom opcijom čini ovaj drugi dio Grbićeve rečenice. Pronaći trenera do kraja sezone pa novoizabranom vodstvu kluba dati mogućnost da odluči koga želi na klupi prve momčadi.

Možda je i najrealnije očekivati da se na Poljudu odluče na nekog od trenera koji su već zaposleni u klubu, budući da je do kraja sezone ostalo još samo pet kola. Saša Glavaš je pomagao Vučeviću, Zlatko Vujović također, u jednom od njih Hajduk bi mogao pronaći prijelazno rješenje. Trener je i sportski direktor Ivica Kalinić, no pitanje je dopušta li njemu zdravstveno stanje povratak na klupu s koje je otišao nakon problema sa srcem koje je osjetio vodeći ogled sa Žilinom.

Odluče li se na Poljudu na dugoročno rješenje, to bi doista mogli biti Vulić ili Katalinić, ali i netko treći. Ivo Šušak bio je ozbiljan kandidat prije nekoliko mjeseci, no danas je izbornik mlade reprezentacije. Igor Pamić tek je preuzeo Istru i teško je vjerovati da bi u ovakvom trenutku preuzeo Hajduk, iako se njegovo ime također spominje među navijačima. Uvijek je blizu i Branko Karačić, no sva su ta naklapanja isključivo i samo naklapanja. I baš zato treba pričekati "bijeli dim" s Poljuda...

Naravno, veliko je pitanje i postoji li uopće čovjek koji može podići ovu i ovakvu Hajdukovu momčad. Kako se čini, tu bi i Jose Mourinho imao velikih problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu