Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Timski rad, što je sad to? Bale i CR nisu složili niti dodavanje!

Ronaldo i Bale nisu povezali niti jedno dodavanje! Niti je Ronaldo dodao loptu Baleu, niti ju je Velšanin dodao Ronaldu. Neobično za dvojac koji na terenu ima poziciju gotovo jedan do drugoga

Football Soccer - Real Madrid v Espanyol - Spanish La Liga Santander
Foto: JAVIER BARBANCHO
30 komentara

Ovo je timska pobjeda, probleme smo prevladali kao momčad - rekao je junak Sergio Ramos koji je u Napulju svojim golovima spriječio senzaciju Talijana.

Real je ostao u Ligi prvaka, ali Ramosove riječi baš i ne potvrđuju viđeno na terenu. (Ne)suradnja napadačkog trozupca Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo potkopava te riječi.

Prema Uefinim podacima, Benzema je triput dodao Baleu te jednom Ronaldu, a dvaput je primio loptu od Velšanina te jednom od Portugalca. Ostalih deset dodavanja Francuz je uputio prema veznjacima ili Sergiju Ramosu, dok je Ronaldo odigrao 17 dodavanja od čega samo jedno prema kolegama iz napada, Benzemi.

Pazite sad ovo, Ronaldo i Bale nisu povezali niti jedno dodavanje! Niti je Ronaldo dodao loptu Baleu, niti ju je Velšanin dodao Ronaldu. Neobično za dvojac koji na terenu ima poziciju gotovo jedan do drugoga. Benzema se često zna izvući na krilo pa Ronaldo uđe u sredinu.

Ali lopte za Garetha u Napulju nije bilo. Zidane će morati dodatno poraditi na suradnji ubojitog trozupca bez čijeg učinka Real teško može napraviti europski uspjeh kao i prošle sezone.

Naši partneri pišu
Message