Obavijesti

Sport

Komentari 40

Tko će na Rijeku? Ćorić u igri, vraća se Soudani, tu je i Perić

Tko će na Rijeku? Ćorić u igri, vraća se Soudani, tu je i Perić
1

Moro, Gojak, Benković, Doumbia, Lešković... Dinamo imao problema s ozljedama pa će trener Nikola Jurčević morati kombinirati s onim što ima. Tko će zaigrati u prvih 11 protiv Rijeke u polufinalu Kupa?

VIDEO

Dinamo je sinoć odigrao utakmicu za zaborav na gostovanju kod Intera. Nikola Jurčević na Maksimir se vratio s bodom iz susreta koja je završio 0-0. Iako su 'modri' u debiju novog trenera lako svladali Rudeš, sinoć su ipak puno puta pokazali nedostatke i slabosti. A to su da je Dinamo vrlo neuigrana momčad, koja uvelike ovisi o pojedincima.

A što onda kada njih nema? Kada je ozlijeđeno pet igrača od kojih bi četvorica konkurirala za prvi sastav da su zdravi, a na Maksimir u idućem kolu stiže Kekova Rijeka? Nikola Moro ozlijedio je ligament koljena na utakmici U21 reprezentacije, njega je sinoć u Zaprešiću zamijenio Amer Gojak, koji je nakon sat vremena igre izašao šepajući.

Tongo Doumbia pauzirao je zbog crvenog kartona protiv Rudeša i vraća se u sastav, a otprije nema Filipa Benkovića i Marka Leškovića. S takvim nedostacima Jurčević dočekuje Rijeku u polufinalu Kupa u kojem se igra samo jedna utakmica. Dakle, situacija je biti ili ne biti. Pogotovo kada se u obzir uzme činjenica da jer Rijeka u odličnoj formi i da u zadnjih pet utakmica ne zna za poraz.

Jurčević bi stoga u prvih 11 morao gurnuti povratnika u momčad Soudanija na desno krilo što znači da će Izet Hajrović preseliti na drugu stranu. U takvim okolnostima nema mjesta za Danija Olma na strani što ga gura u sredinu iza Marija Gavranovića.

U prvih 11 trebao bi ući i Ante Ćorić, koji je ozljedama suigrača ponovno iskočio u prvi plan, a uz njega bi veznu liniju trebao upotpuniti kapetan Arijan Ademi.

U nedostatku stopera priliku će dobiti Perić, koji bi trebao činiti stoperski tandem s Rrahmanijem dok će po bokovima ordinirati Sosa i Stojanović. Na golu je Livaković. Na terenu bi to izgledalo ovako.

Ostaje vidjeti za koju opciju će se odlučiti trener Dinama, no valja naglasiti da je Rijeka posljednji put na Maksimiru slavila 2010. godine, ali je prošle godine pobijedila u finalu Kupa u Varaždinu 3-1.

Dva gola tada je zabio Mario Gavranović koji je sada - igrač Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica