Obavijesti

Sport

Komentari 30

Tko je ugasio svjetlo? Soldić obranio naslov za minutu i pol

Tko je ugasio svjetlo? Soldić obranio naslov za minutu i pol
3

Hrvat Roberto Soldić obranio je naslov u velter kategoriji u KSW-u! On je nakon samo minute i pol razbio Poljaka Krystiana Kaszubowskog i po prvi put obranio naslov u ovoj kategoriji..

VIDEO

Kakav majstor! Roberto Soldić obranio je naslov u velter kategoriji u promociji KSW i to nakon samo minutu i pol! Obojica su ušli oprezno, a onda je opalio krošeom Krystiana Kaszubowskog, ovaj je ostao ležati na tlu, a sudac je prekinuo meč.

Pažljivo je Robocop ciljao, a onda i naciljao. Dokrajčio je Poljaka koji nije imao šanse. On je ušao nabrijano u meč, prijetio je Soldiću da će ga nokautirati, a onda ga je sustigla kazna. I to vrlo brza kazna od minute i pol.

- On je opasan jako. Ali morate biti pametni u ovakvim mečevima. Trenirao sam po cijele dane. Znao sam da je jako i nezgodan, ali pripremio sam se na sve. Svatko od nas je drugačiji, a Bog mi je dao ovaj talent, hvala ti, Bože i hvala ti, mama. Trenirao sam 6 mjeseci žestoko za ovih minutu i pol, i sad želim se najprije odmoriti i onda se vratiti u teretanu. Hvala Antunu Račiću, hvala Ivanu Dijakoviću mom menadžeru koji mi je ovo sve omogućio, hvala cijeloj mojoj obitelji - rekao je Roberto Soldić nakon sjajne pobjede.

Ušao je Soldić u velebnu Ergo Arenu u Sopotu u Poljskoj uz pjesmu 'Geni kameni', zapjevali su i Poljaci s njim, a onda je sa stilom riješio Kaszubowskog i stigao do prve obrane naslova u velter kategoriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ogromnim aplauzom počastili su ga nakon pobjede Poljaci gdje je postao njihov miljenik. Soldić je u Poljskoj ikona. Ta država ima gotovo 39 milijuna stanovnika, a gotovo svima je MMA nacionalni sport. Roberto jedva da se može i okrenuti na ulici, svi ga prepoznaju, a s popularnošću se dobro nosi.

- Ma ja ne mogu uopće izaći u neki veći trgovački centar. Gdje god dođem viču za mnom: 'Di si Robo, oo Robo-cop', oduševljeni su. Bio sam na jednoj planini tu u Poljskoj i čak su me i tu prepoznali. Nikad u životu nisam vidio nikog od tih ljudi, a svi mi daju podršku, tek sad pomalo postajem svjestan svoje popularnosti. Baš je to lijep osjećaj i daje mi motivaciju - rekao nam je Roberto u velikom intervjuu

Prvi put je naslov u velter kategoriji osvojio 2017. godine nakon što je nokautirao Poljaka Mankowskog, a 24. travnja 2018. branio je naslov protiv Dricus Du Plessisa, no Južnoafrikanac je tad bio prejak.

Robocop je nakon toga marljivo trenirao, KSW mu je dao novu priliku, a on ju je itekako iskoristio. U revanšu na Wembleyju 6. listopada 2018. razbio je Du Plessisa nakon tri runde i zasluženo vratio titulu u svoje ruke.

Poljaci su mu dali novi zadatak, a on ga je riješio besprijekorno, nakon minute i pol. Hrvatska mašina Robocop nastavlja tako dominirati i dalje, a da se ovaj put nije pošteno ni oznojio...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio