Sport

Komentari 38

Tko su najbolja, a tko najgora pojačanja prijelaznog roka?

Tko su najbolja, a tko najgora pojačanja prijelaznog roka?

Kraj godine pravo je vrijeme za analizu učinka klubova, ali i igrača koji su prošlog prijelaznog roka punili novinske stupce. Portal Goal izdvojio je najbolje i najgore...

Tko je vrhunski trgovao, a tko kupio "mačka u vreći"? Prvi dio sezone najboljim je europskim klubovima mogao dati odgovor na to pitanje. Prošloljetni prijelazni rok ponudio je puno transfera koji su stajali nekoliko desetaka milijuna eura, ali među njima bilo je i onih koji su se, barem zasad, pokazali neuspješnim poslovnim potezom. Goal donosi potpuni popis.

Diego Costa, Alexis Sánchez, Mario Mandžukić proslavili su se dobrim golgeterskim učinkom u prvih nekoliko mjeseci u novoj sredini, dok će se vlasnici Uniteda upitati zašto su (za toliki novac) dovodili Radamela Falcaa, Andera Herreru, Luke Shaw. Puno bolji nisu bili ni ulagači Liverpoola među čijim je razočaranjima i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Zašto su se navedeni igrači našli na popisu te tko je još ušao u izbor najboljih i najgorih pojačanja prvog dijela sezone provjerite na Goalu.

Najčitaniji članci