Obavijesti

Sport

Komentari 28

Tom Brady i službeno potpisao za Tampa Bay Buccaneerse...

Tom Brady i službeno potpisao za Tampa Bay Buccaneerse...
2

Započinjem novo nogometno putovanje i zahvalan sam Buccaneersima što su mi dali priliku da radim ono što volim,  napisao je Brady na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj potpisuje ugovor...

VIDEO

Najuspješniji NFL 'quarterback' svih vremena 42-godišnji Tom Brady, koji se nakon 20 godina vjernosti razišao s New England Patriotsima, u petak je i službeno postao novim igračem Tampa Bay Buccaneersa.

Buccaneersi su Bradyju ponudili dvogodišnji ugovor, a financijski detalji nisu objavljeni.

Tom Brady nakon 20 godina napušta New England Patriotse
Tom Brady nakon 20 godina napušta New England Patriotse

- Uzbuđen, ponizan i gladan... ako postoji nešto što sam naučio o američkom nogometu, to je da nitko ne mari za ono što si napravio u prošloj sezoni... zarađuješ povjerenje i poštovanje onih oko tebe kroz predanost koju pokazuješ svaki dan. Započinjem novo nogometno putovanje i zahvalan sam Buccaneersima što su mi dali priliku da radim ono što volim -  napisao je Brady na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj potpisuje ugovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tijekom dosadašnje 20-godišnje karijere u NFL-u, Brady je s New England Patriotsima, pod vodstvom trenera hrvatskog podrijetla Billa Belichicka. osvojio šest naslova prvaka, četiri puta bio proglašavan najboljim igračem Super Bowla, a još triput je osvajao trofej za najkorisnijeg igrača u sezoni. Drži brojne NFL rekorde među kojima je i 41 utakmica koju je odigrao u doigravanju te u svima bio startni 'quarterback'.

Tome, legendo, zbog koga ću sad noći provoditi ispred TV-a?
Tome, legendo, zbog koga ću sad noći provoditi ispred TV-a?

- Tom je dokazani prvak koji je dostigao veličinu na terenu zato što od sebe i suigrača uvijek traži najbolje. Znam ga još otkako smo ga izabrali na draftu prije 20 godina kao igrača New Englanda i kroz to vrijeme je vrlo jasno pokazao da i danas želja za naslovima u njemu gori jednakim žarom kao što je to uvijek bilo. Posjeduje rijetku urođenu osobinu vođe što će se odmah odraziti na našu organizaciju - izjavio je u priopćenju glavni menadžer Tampa Baya Jason Licht.

Brady prelomio... Za 30 mil. $ godišnje: Draga, ajmo u Tampu
Brady prelomio... Za 30 mil. $ godišnje: Draga, ajmo u Tampu

Proteklih godina Brady je ponavljao kako mu je cilj igrati do 45. godine, ali nije uspio postići dogovor s Patriotsima o produženju ugovora te je odlučio potražiti novi klub. Kolika je Bradyjeva veličina možda najbolje pokazuje podatak da on ima pet puta više pobjeda u doigravanju, šest puta više pobjeda na Super Bowlu i sedam puta više sezona s 30 i više dodavanja za 'touchdown', nego što ih imaju svi prethodni 'quarterbackovi' u povijesti Buccaneersa.

- Tom je najuspješniji 'quarterback' u povijesti NFL-a, ali ono što ga čini posebnim je mogućnost da učini boljima one oko sebe - izjavio je glavni trener Tampa Baya Bruce Arians u putem priopćenja.

- On je dokazani pobjednik, koji će nam donijeti vodstvo, odgovornost i radne navike koje su potrebne kako bi nas vodio prema našem cilju, osvajanju još jednog naslova - dodao je Arians, jedan od najzaslužnijih u dovođenju Bradyja na Floridu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi