Sport

Komentari 3

Tomić: Imali smo najveću šansu, nemam što zamjeriti igračima

Tomić: Imali smo najveću šansu, nemam što zamjeriti igračima

Ovakve utakmice odluči neki detalj. Prekid, kiks obrane i slično. Mi smo imali najveću moguću priliku koju je uopće moguće imati, jedanaesterac. Šteta što nismo zabili, rekao je Tomić

Rijeka i Osijek remizirali su 0-0 na Rujevici, a trener domaće momčadi Goran Tomić rekao je da su točno ovakvu utakmicu i očekivali:

- Prava muška i ratnička utakmica, točno onakva kakvu smo i očekivali. Čestitam igračima na silnom uloženom trudu i na zalaganju. Stvarno su dali sve od sebe. Ovakve utakmice odluči neki detalj. Prekid, kiks obrane i slično. Mi smo imali najveću moguću priliku koju je uopće moguće imati, jedanaesterac. Šteta što nismo zabili, bilo bi stvarno lijepo da nas je tim golom i pobjedom lopta nagradila za trud i igru - rekao je Tomić pa rekao da ne žali ni za čim:

- Ali nemam što zamjeriti svojim igračima. Promijenio sam sustav, zaigrali smo s tri stopera je Osijek sa Bočkajem i Silvom ima te jake bokove i stvarno opasne ubačaje koji idu na Miereza, a on je vrhunski u igri glavom. Ideja je bila pritiskom na bokovima neutralizirati njihove bočne igrače. I realno, jako dobro je to izgledalo. Kad su oni prešli na igru s četiri iza onda smo im odgovorili na isti način. Bila je ovo dosta naglašeno 'taktička utakmica', ali mene više od taktičke discipline veseli energija i trud koji su moji igrači demonstrirali na Rujevici protiv jednog jakog Osijeka.

Sad odmor pa - Hajduk!

- Remi s Osijekom je gotov, u subotu smo na Poljudu, a onda doma igramo s Dinamom. Derbi do derbija. Dat ću igračima dva dana slobodno, a onda idemo spremati Jadranski derbi - zaključio je Tomić.

Najčitaniji članci