Obavijesti

Sport

Komentari 3

Tomić nakon pobjede: Stvorili smo si bespotrebne probleme

Tomić nakon pobjede: Stvorili smo si bespotrebne probleme

'Istra je imala svoje šanse, to je jasno. No i mi smo imali prigode iz kojih smo mogli otići na veću razliku tako da, kad se sve skupa zbroji, mislim da smo u Puli zasluženo uzeli tri baš velika boda', rekao je trener Rijeke

VIDEO

Jedna nevjerojatno teška utakmica! Istra stvarno dobro izgleda na svom stadionu. Jako sam zadovoljan sa tri boda jer mislim da je ovo baš jako bitna pobjeda. Naravno, moramo igrati bolje, ima momenata koje moramo ispraviti, ali... Imamo šest pobjeda zaredom, a to nije mala stvar pa ja nakon te šeste uzastopne pobjede čestitam mojim momcima na borbi, započeo je nakon pobjede na Aldo Drosini (1-2) trener Riječana Goran Tomić.

Riječani slavili u 'Derbiju della Učka' i preuzeli 3. mjesto HNL-a
Riječani slavili u 'Derbiju della Učka' i preuzeli 3. mjesto HNL-a

Puljani su ih prije točno tjedan dana izbacili u polufinalu Kupa (3-2), ali ovaj su im put uzvratili nogometaši s Rujevice. No, bilo je tu opasnih situacija pred Nevistićevim golom koje su mogle kobno završiti za gostujuću momčad.

Istra i Rijeka sastali se u 30. kolu HT Prve lige

- Istra je imala svoje šanse, to je jasno. No i mi smo imali prigode iz kojih smo mogli otići na veću razliku tako da, kad se sve skupa zbroji, mislim da smo u Puli zasluženo uzeli tri baš velika boda. Najviše me ljuti taj gol. Primimo u 43. minuti, iz prekida, totalno bespotrebni problem si stvorimo. Onda sami sebi napravimo tenziju, poklonimo protivniku nadu, otvorimo utakmicu - rekao je Goran Tomić pa zaključio:

Rijeka preskočila Goricu! Tomić nanizao šest pobjeda zaredom
Rijeka preskočila Goricu! Tomić nanizao šest pobjeda zaredom

- Bilo je puno prekida, puno tenzija, puno spornih situacija i stvarno jedna jako zahtjevna utakmica i za nas i za Istru. Ali mi doma idemo sa zaista velika tri boda. Ne pitajte me za nedjelju i Osijek na Rujevici. Moram najprije 'probaviti' ovu infarktnu pobjedu na 'Drosini' pa se od sutra okrećemo Osječanima.

Rijeka i Lokomotiva sastali se u 29. kolu HT Prve lige

Još je šest kola do kraja HNL-a, a Rijeka je pobjedom zasjea na treće mjesto s 51 bodom, jednim više od Gorice (50). Izabranike Gorana Tomića već u nedjelju, 25. ožujka očekuje težak susret protiv Osijeka, dok Puljani dan kasnije igraju važnu utakmicu u Varaždinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu