Obavijesti

Sport

Komentari 67

Tomić u šoku nakon velikog kiksa: Sramota kako smo igrali

Tomić u šoku nakon velikog kiksa: Sramota kako smo igrali

Rijeka danas nije bila prava, a mi smo imali još jedno tri-četiri situacije za uvjerljiviju pobjedu. Vjerujem da je na Rijeci ostavila traga ona utakmica s Osijekom, kazao je trener Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić

VIDEO

Sramota. Nemam ništa više reć' od toga. Nakon dovoljno vremena, četiri dana za odmor i nakon pustih upozoravanja da se na ovakav način predstavimo, a znamo što nam bodovi nose u borbi za titulu onda... Mislim, stvarno sam bez komentara. Razočaran sam i ovo kako smo igrali je sramota, rekao je ogorčen trener Rijeke Goran Tomić nakon poraza u Kranjčevićevoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Čerin i Tomić

Pokretanje videa...

Čerin i Tomić VIDEO

Nogometaši Hrvatskog dragovoljca u 27. su kolu Prve HNL priredili veliko iznenađenje pobijedivši Rijeku sa 2-1 (1-0). Rijeka je ovim porazom propustila priliku barem na dva sata zasjesti na čelo ljestvice, ostala je treća sa 52 boda, dva manje od vodećeg Dinama, a jednim manje od drugog Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne, nema smisla odmah nešto analizirati. To da ekipa koja pretendira na borbu za vrh, da se ta ekipa danas pojavi u ovakon izdanju... To je neshvatljivo. To je nemoguće. Možemo se samo ispričati svima. Nemam više riječi - kazao je Tomić. 

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Rijeka sastali se u 27. kolu HT Prve HNL

S druge strane, trener Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić može itekako biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi koja je odlično otvorila susret, a oba gola zabio je Karlo Perić.

- Fenomenalna utakmica moje ekipe. Dečki su stvarno odigrali jednu utakmicu baš onako kako smo se pripremali i u kojem smo smjeru tijekom tjedna trenirali - rekao je Tadić. pa dodao: 

- Rijeka danas nije bila prava, a mi smo imali još jedno tri-četiri situacije za uvjerljiviju pobjedu. Vjerujem da je na Rijeci ostavila traga ona utakmica s Osijekom.

Asistenti Karlu Periću bili su Jurišić i Karrica koji su inače igrači Rijeke na posudbi u Hrvatskom dragovoljcu. 

- Imam mladu momčad, mlade dečke pune motivacije i željne dokazivanja. Velika većina su igrači Rijeke ili su bili igrači Rijeke i htjeli su se dokazati da tamo pripadaju, da zaslužuju igrati za Rijeku. To su dečki od 18, 19, 20 godina i takvo njihovo razmišljanje je posve normalno - kazao je Tadić. 

Zagreb: Hrvatski dragovoljac i Rijeka sastali se u 27. kolu HT Prve HNL

Dragovoljcu je pobjeda protiv Rijeke bila treća ove sezone, ali se i dalje uvjerljivo nalaze na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa osvojenih 13 bodova, odnosno 11 manje od devetoplasirane Istre 1961.

- Svaku utakmicu gledamo kao priču za sebe, posebnu šansu za pobjedu. Uspjeli smo protiv Šibenika pa evo i sad protiv Rijeke. Ne gledamo na našu priču kao borbu za opstanak netko tekmu po tekmu pa što bude. A vidimo da sami sebi dokazuju kako mogu puno toga dobroga - zaključio je Tadić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram