Sport

Komentari 205

Toplak s Tramezzanijem: 'Spasili smo ih, oni obrisali pod s nama'

Toplak s Tramezzanijem: 'Spasili smo ih, oni obrisali pod s nama'

Još nikome u potpunosti nije jasno po čemu je Gustafsson točno bolji od Tramezzanija i je li uopće. Situaciju je možda najbolje dočarao uvijek šaljivi Samir Toplak

Ne prestaje se stišavati bura koju su izazvali igrači Hajduka ispadanjem od malo poznatog Tobola u 2. pretkolu Konferencijske lige. Hajduk je ispustio prednost 2-0 iz prve utakmice na Poljudu izgubivši na gostovanju u Kazahstanu čak 4-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosidba na Poljudu

Trener 'bijelih' Jens Gustafsson napravio je neke neobjašnjive poteze poput onog kada je u 61. minuti izvadio Ljubičića pa umjesto njega uveo Eleza. Hajduk je u tim trenucima ekspresno primio dva komada i gubio 2-0 i umjesto da prodrma momčad i krene po pobjedu, Šveđanin se odlučio na defenzivniju varijantu. Kasnije je uveo Dimitrova u špicu, naravno, bez rezultata.

Pa su se pojavila razno-razna zazivanja 'svetog' Paola Tramezzanija, koji je ispunio cilj na klupi splitske momčadi pa 'dobio papire'. Još nikome u potpunosti nije jasno po čemu je Gustafsson točno bolji od Tramezzanija i je li uopće. Situaciju je možda najbolje dočarao uvijek šaljivi Samir Toplak.

- Mi smo se grlili i spasili ih, a oni su s nama obrisali pod - objavio je Toplak fotografiju na Facebook profilu našalivši se na vlastiti račun, aludirajući na situaciju s kraja prošle sezone.

Toplak je, isto tako, dobio otkaz u Lokomotivi nakon što je ispunio cilj i spasio ih od ispadanja u 2. HNL premda je klub s Kajzerice bio zakovan na dnu.

A što se tiče Tramezzanija, uveo je Hajduk u Europu kada su samo najzagriženiji navijači mislili da je to moguće. Trenutno uživa u plodovima rada i ubire arapske novčanice kao glavni trener Faisalyja u Saudijskoj Arabiji.