Obavijesti

Sport

Komentari 94

Torcida se odaziva pozivu u pomoć. Preselit će bolnicu!?

Torcida se odaziva pozivu u pomoć. Preselit će bolnicu!?
1

Članovi Torcide pomoći će u zahtjevnom zadatku preseljenja bolnice Križine u prostorije bolnice na Firulama, kako bi se oslobodili prostori za prihvat svih zaraženih iz četiri dalmatinske županije.

VIDEO

U kriznim situacijama Torcida je redovito u prvim redovima! Tako je bilo u Domovinskom ratu, tako je bilo za vrijeme poplava u Slavoniji, tako je bilo i za nedavnih katastrofalnih požara u okolici Splita i brojnih drugih akcija u kojima su navijači prvi priskakali u pomoć. Očito je da će tako biti i sada kada nam svima prijeti opasnost od pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Čelnici kluba navijača Torcida stavili su sve navijače na raspolaganje gradu Splitu i cijeloj Hrvatskoj, a danas su dobili poziv da se pripreme za zahtjevan zadatak preseljenja bolnice Križine u prostorije bolnice na Firulama, kako bi se oslobodili prostori za prihvat svih zaraženih iz četiri dalmatinske županije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Torcida se stavila na raspolaganje državi i gradu u borbi protiv epidemije i danas smo dobili poziv za pomoć. Zadatak nam je preseljenje kompletne bolnice Križine na Firule! Ovo je nakon Domovinskog rata jedan od najvećih izazova za grupu i grad. Idemo još jednom pokazati našu snagu i sposobnost kada je najpotrebnije! Danas tijekom dana ćemo javljati detalje, a vi već možete pripremiti ljude i dignuti cili kvart i ekipu. Ovo je dužnost svakoga od nas! ZOVI SAMO ZOVI!!!! Život za Hrvatsku – objavili su iz Kluba navijača Torcida.

Pomoć sugrađanima ponudio je putem društvenih mreža i ogranak Torcide iz Metkovića:

Stavljamo do daljnjeg sve svoje članove na raspolaganje starijim i nemoćnim osobama grada Metkovića i uže okolice,ukoliko znate nekog' tko nije u mogućnosti zbog GODINA ili ZDRAVSTVENOG STANJA otići do dućana,te nekog tko pripada RIZIČNOJ SKUPINI ljudi i ne može izvršiti osnovne obveze zbog straha od zaraze,molimo vas da nas beskompromisno kontaktirate povodom toga u inbox stranice.
NI'KO SE U OVIM VREMENIMA NE SMIJE OSJEĆATI SAM!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov