Obavijesti

Sport

Komentari 14

Torino nokautirao Milan: Borba za Ligu prvaka nikad napetija

Torino nokautirao Milan: Borba za Ligu prvaka nikad napetija
1

Čak pet timova bori se za četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Četvrta Roma ima 58 bodova, a Atalanta, Torino i Milan po 56, dok osmi Lazio ima 55 bodova

VIDEO

U 34. kolu nogometnog prvenstva Italije Torino je kod kuće svladao AC Milan sa 2-0 golovima Andree Belottija (58-penal) i Álexa Berenguera (69), i time je još više zakomplicirao borbu za četvrto mjesto i Ligu prvaka. Četvrta Roma ima 58 bodova, a Atalanta, Torino i Milan po 56, dok osmi Lazio ima 55 bodova.

Sampdoria je u nedjelju s igračem manje u drugom poluvremenu, jer je u 45. minuti isključen Gaston Ramirez, na domaćem terenu protiv Lazija izgubila sa 1-2, a pogodak za domaćine zabio je 36-godišnji Fabio Quagliarella u 57. minuti. Quagliarella je vodeći strijelac lige sa 23 pogotka, a ima i 8 asistencija. Po broju pogodaka iza njega su Duvan Zapata (Atalanta) sa 21 i Cristiano Ronaldo (Juventus) sa 20 golova.

Oba gola za Lazio zabio je Felipe Caicedo, u 3. i 19. minuti, a hrvatski veznjak Milan Badelj za rimsku momčad je igrao od 78. minute.

Adrian Šemper branio je za Chievo, koji je već ispao iz lige, ali je protiv Parme odigrao 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola nogometaši Napolija svladali su kao gosti Frosinone sa 2-0 (1-0). Vodeći pogodak postigao je Dries Mertens u 20. minuti iz slobodnog udarca, a konačnih 2-0 postavio je Younes u 49. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu