Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tottenham u shoppingu: Nakon Luke stiže i Villa?

Tottenham u shoppingu: Nakon Luke stiže i Villa?
1

David Villa je, razočaran sezonom Valencije, već nekoliko puta naglasio da želi napustiti Mestallu. Stigao je ozbiljan poziv s White Hart Lanea

VIDEO

Čovjek koji je u društvu Luke Modrića u subotu pratio ogled Tottenhama i Boltona, sportski direktor Damien Comolli, već se sastao s predstavnicima Valencije, piše Mirror. Samim time postaje jasno koliko je londonski klub ozbiljan u namjeri da dovede nogometaša koji spada među najbolje napadače svijeta.
Veliki problem za Tottenham bi moglo predstavljati to što iduće sezone neće igrati u Ligi prvaka. Rivali u utrci za dovođenje Davida Ville su Real Madrid, Chelsea i Liverpool, tri kluba koji 26-godišnjem Španjolcu mogu ponuditi igranje u najelitnije europskom klupskom natjecanju.
- Volio bih igrati u Premiershipu, i to u Arsenalu - rečenica je koju je Villa nedavno izgovorio i koja bi mogla teško "sjesti" navijačima Tottenhama. "Topnici" su najljući protivnici Tottenhama i ova bi izjava mogla čak i presuditi u realizaciji cijeloga posla. A možda će i navijači Spursa shvatiti što bi mogli dobiti Villinim dolaskom i zanemariti ovu rečenicu.
Ponuda s Emiratesa ne stiže, a sportski direktor Tottenhama već uživo pregovara s predstavnicima Valencije. Dovoljno govori kojoj je destinaciji Villa u ovom trenutku bliže. U prilog Tottenhamu ide i trener, Villin sunarodnjak Juande Ramos, vjerojatno će i on pomoći u realizaciji transfera.
Dolazak Davida Ville, ali i sama aktivnost u pokušaju da ga dovedu, vrlo vjerojatno znači i odlazak Dimitra Berbatova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića