Sport

Komentari 9

Totti i Beckham se naklonili nogotenisu Novaka i Gorana

Totti i Beckham se naklonili nogotenisu Novaka i Gorana

Novak Đoković i Goran Ivanišević ne oduševljavaju samo tenisku, već i širu javnost. Nakon što su među treninzima jučer pokazali svoje "nogometne" vještine, pohvalile su ih dvije legende...

Kao što je već poznato, timu Novaka Đokovića opet se pridružio slavni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Da su njih dvojica ubojit tandem pokazali su i Novakovim osvajanjem Wimbledona, ali i u pauzi između jednog od pripremnih treninga za novu sezonu. Đoković i Ivanišević izazvali su protivnike u tradicionalnoj razbibrizi kod tenisača - nogotenisu. U poenu, koji je Đoković proglasio poenom tjedna, pokazali su solidno nogometno umijeće i baratanje loptom. Završni udarac zadao je Ivanišević ubojitim volejem.

Njihovo nogometno umijeće nije prošlo nezapaženo. Pohvale su pristigle od najvećih legendi u povijesti nogometa, Davida Beckhama i Francesca Tottija. Beckham je Novak komentirao: 

- Bolje ti je ljevica od moje - uz emoji koji plače od smijeha, a  na komentaru je zaradio 5070 lajkova. 

Totti je pak na talijanskom jeziku pohvalio njihov rad nogu i dobio gotovo 2000 lajkova. 

 

 

Đoković je, kao što je već poznato, nakon Wimbledona i prije odlaska u Španjolsku boravio u Hrvatskoj, na Korčuli, a za Jadran je već ranije govorio najljepšim riječima.

- Meni, ali i mnogima, hrvatska je obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana.

Najčitaniji članci