Obavijesti

Sport

Komentari 49

Touchdown Juventusa! Sedam komada Sassuolu, Milan kiksao

Touchdown Juventusa! Sedam komada Sassuolu, Milan kiksao
1

U drugom je poluvremenu na scenu stupio Gonzalo Higuain koji je hat-trickom potpuno potopio goste. On je zabijao u 63., 74. i 83. minuti. Za prva dva gola mu je asistirao Marchisio

VIDEO

Kakva rapsodija u Torinu! Juventus je pregazio Sassuolo s 7-0, hat-trick je postigao Gonzalo Higuain.

Stara dama je u manje od pola sata došla do prednosti od 3-0, a povela je već u devetoj minuti kada je Alex Sandro zabio iz odbijanca.

U samo tri minute Sami Khedira dodao je dva gola, prvo je u 24. minuti zabio na asistenciju strijelca prvog gola, a zatim iskoristio lijepo dodavanje u prostor Miralema Pjanića.

Bh. reprezentativac i sam se upisao u strijelce deset minuta kasnije kada je topovskim udarcem zabio golčinu s preko 20 metara!

U drugom je poluvremenu na scenu stupio Gonzalo Higuain koji je hat-trickom potpuno potopio goste. On je zabijao u 63., 74. i 83. minuti. Za prva dva gola mu je asistirao Marchisio koji je ušao u igru u 26. minuti umjesto Matuidija, a zadnji je dodao Bernardeschi.

Mario Mandžukić zaigrao je zajedno s Higuainom od prve minute u napadu Juventusa i na terenu je ostao do kraja.

Milan iz Udina odlazi s remijem 1:1, a tragičar je kapetan Leo Bonucci koji je u završnici utakmice postigao autogol.

Gattusova je momčad imala vodstvo od devete minute kada je Suso postigao jedan od ljepših golova ove sezone. Kessié mu je u devetoj minuti dodao loptu, a Suso je s oko 25 metara raspalio po golu, a lopta je završila pod gredom - takvo nešto se ne brani.

Od 68. minute Milan je igrao s desetoricom jer je nakon drugog žutog kartona isključen Calabria. Rossoneri su ove sezone dobili čak šest crvenih kartona - najviše od svih momčadi u prvenstvu.

Do boda je Udinese stigao u 76. minuti, Bonucci je želio blokirati ubačaj s desne strane, ali ga je lopta samo očešala i prevarila Donnarummu i završila u mreži.

Andre Silva je ovoga puta krenuo u vrhu Milanovog napada, a Kalinić ga je zamijenio u 73. minuti. Andrija Balić je ušao u igru minutu kasnije, a Stipe Perica je ostao na klupi.

Atalanta je pogotkom Mancinija u 72. minuti s 1:0 pobijedila Chievo, a Cagliari je s 2:0 bio bolji od SPAL-a. Strijelci su bili Cigarini i Sau. Lorenco Šimić je ostao na klupi SPAL-a.

Fiorentina je s 2:1 slavila na gostovanju kod Bologne. Povele su viole u 41. minuti preko Veretouta, ali je Pulgar do kraja poluvremena izjednačio. Utakmicu je odlučio Chiesa nakon Badeljeve asistencije u 71. minuti. Milan Badelj je odigrao čitavu utakmicu.

Juventus je, s utakmicom i dva boda više, preskočio Napoli na prvom mjestu. Lazio ima 46 bodova, Inter 45, a Roma 44.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba