Obavijesti

Sport

Komentari 19

Townsend je golčinom šokirao City, Leicester srušio Chelsea!

Townsend je golčinom šokirao City, Leicester srušio Chelsea!
1

Iako su domaćini potpuno dominirali u drugom poluvremenu uspjeli su samo ublažiti poraz golom Kevina De Bruynea (85). Manchester City sada zaostaje četiri boda za vodećim Liverpoolom

VIDEO

Subotnje utakmice 18. kola Premier lige donijela su dva iznenađenja, Manchester City je poražen od Crystal Palacea sa 2-3, a Chelsea je izgubio od Leicestera s 0-1.

Navijači Manchester Cityja očekivali su novu pobjedu za priključak vodećem Liverpoolu, a nakon vodećeg gola Ilkaya Gundogana u 27. minuti činilo se da će tako i biti. No, igrači Crystal Palacea priredili su im neugodno iznenađenje.

U 33. minuti Jeffery Schlupp zabija za 1-1, a već u 35. minuti Andros Townsend postiže najljepši gol dosadašnjeg dijela prvenstva. Odbijenu loptu je fantastičnim volejem sa 25 metara zakucao u mrežu.

>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Premier League - Manchester City v Crystal Palace

U nastavku novi šok za domaćine, u 51. minuti Luka Milivojević iz penala pogađa za vodstvo Crystal Palacea 3-1.

Iako su domaćini potpuno dominirali u drugom poluvremenu uspjeli su samo ublažiti poraz pogotkom Kevina De Bruynea (85). Manchester City sada zaostaje četiri boda za vodećim Liverpoolom, koji je dan ranije svladao Wolverhampton sa 2-0.

Mateo Kovačić igrao je do 61. minute za Chelsea i pružio je solidnu partiju, ali to nije pomoglo njegovoj ekipi, koja je na Stamford Bridgeu izgubila od Leicestera sa 0-1, a pobjednički gol zabio je Jamie Vardy (51).

Austrijski trener Ralph Hasenhüttl, koji je uspješno vodio Leipzig, upisao je i drugu pobjedu na klupi Southamptona, koji je u gostima dobio Huddersfield sa 3-1 golovima Redmonda (15), Ingsa (42-pen) i Obafemija (71)

West Ham je nakon četiri uzastopne pobjede dočekao Watford i doživio je "hladan tuš". Gosti su slavili sa 2-0, a strijelci su bili Troy Deeney (30-pen) i Gerard Deulofeu (87).

U prvoj subotnjoj utakmici Arsenal je kod kuće dobio Burnley sa 3-1 uz dva pogotka Aubameyanga, koji sa 12 golova predvodi listu najboljih strijelaca, a slijedi ga Mohamed Salah sa 11.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića