Obavijesti

Sport

Komentari 32

Tragedija: U prometnoj nesreći u Njemačkoj poginuo je mladi (16) hrvatski reprezentativac

Tragedija: U prometnoj nesreći u Njemačkoj poginuo je mladi (16) hrvatski reprezentativac

Prema policijskim zapisima iz Njemačke, u utorak (11. kolovoza) u večernjim je satima poginuo 16-godišnji biciklist u sudaru s vlakom, a riječ je o mladom hrvatskom reprezentativcu Luki Luciću (16)

VIDEO

Teška nesreća dogodila se u okrugu Esslingen u Baden-Württembergu u Njemačkoj. U sudaru s vlakom teško je ozlijeđen biciklist (16) koji je kasnije od posljedica nesreće i preminuo, a riječ je o mladom hrvatskom reprezentativcu Luki Luciću. Potvrdio je to na službenoj stranici i Hrvatski nogometni savez.

- U ime svih djelatnika Hrvatskog nogometnog saveza te posebno u ime stožera U-17 reprezentacije, Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut njegovoj obitelji, prijateljima te suigračima zbog ovog nenadoknadivog gubitka. Počivao u miru - poručuju iz HNS-a.

Kako javlja njemačka policija, mladić je htio prijeći željezničku prugu na prijelazu opremljen trepćućim svjetlom, ali je previdio vlak koji mu je dolazio iz smjera Ruit. Vozač vlaka (56) pokušao je zaustaviti vlak i dao zvučna upozorenja, ali to nije bilo dovoljno jer nisu uspjeli izbjeći sudar. 

Vozač vlaka i putnici bili su neozlijeđeni. Željeznička pruga, a dio i Stuttgarter Straße i prijelazno područje bili su zatvoreni do 5.45 sati. Mladi hrvatski reprezentativac bio je teško ozlijeđen te je helikopterom prebačen do klinike u kojoj mu je pružena liječnička pomoć, ali je na kraju ipak podlegao ozljedama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Luka je za mladu hrvatsku reprezentaciju debitirao u veljači ove godine te je odigrao tri utakmice, a nosio je dres mlade momčadi Stuttgarter Kickersa. Luka Lucić za hrvatsku U-17 reprezentaciju skupio je tri nastupa, sva tri u veljači ove godine u španjolskoj La Mangi. Talentirani mladić igrao je po 45 minuta u pobjedi protiv Norveške (2-1), ali i porazima od Gruzije (3-2) i Poljske (4-0).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića