Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tragedija u Rusiji: Zabili se u stup i živi izgorjeli u automobilu

Tragedija u Rusiji: Zabili se u stup i živi izgorjeli u automobilu

Strašna tragedija potresla je Rusiju. U stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak preminuo je poznati ruski automobilist Ivan Kurenbin (36) i njegova djevojka Tatjana Igušina (31). Izgorjeli su u automobilu

VIDEO

Poznati ruski automobilist Ivan Kurenbin ponedjeljak poslijepodne je odlučio provesti s prijateljima u prirodi. Htjeli su se maknuti od gradske žiže Sankt Peterburga i malo opustiti u prirodi. No, privukao ga je prijateljev Porsche. Kao strastveni zaljubljenik u automobile, htio ga je isprobati i provozati djevojku Tatjanu. Nažalost, to im je bila posljednja vožnja u životu.

Strašna tragedija potresla je Rusiju. U stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak preminuo je poznati ruski vozač automobilističkih utrka Ivan Kurenbin (36) i njegova djevojka Tatjana Igušina (31), svjetska rekorderka u motociklizmu. Ruski mediji javljaju kako je netko od njih dvoje upravljao Porscheom 911 Turbo te je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom zbog velike brzine. 

Izletjeli su s ceste i zabili su se u stup, a automobil je iste sekunde planuo. Nažalost, nisu uspjeli izaći iz gorućeg Porschea. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tamošnja policija navodi kako je vozač stisnuo gas do kraja, no još nije poznato zašto se automobil nije na vrijeme zaustavio, kao ni tko je od njih dvoje upravljao automobilom. 

Ivan Kurenbin bio je strastveni automobilist i vozač utrka. Bio je poznat diljem Rusije, a inače je sin Vladimira Kurenbina, bivšeg prvaka SSSR-a u umjetničkom klizanju.

Tatjana Igušina je svjetska rekorderka u vožnji motociklom oko svijeta. U samo 18 dana je prešla čak 25 tisuća kilometara što nitko nikada nije napravio prije nje. 

Obožavali su automobile i jurilice, no nažalost, tako su ostali bez života.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu