Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tragedija u Rusiji: Zabili se u stup i živi izgorjeli u automobilu

Tragedija u Rusiji: Zabili se u stup i živi izgorjeli u automobilu

Strašna tragedija potresla je Rusiju. U stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak preminuo je poznati ruski automobilist Ivan Kurenbin (36) i njegova djevojka Tatjana Igušina (31). Izgorjeli su u automobilu

Poznati ruski automobilist Ivan Kurenbin ponedjeljak poslijepodne je odlučio provesti s prijateljima u prirodi. Htjeli su se maknuti od gradske žiže Sankt Peterburga i malo opustiti u prirodi. No, privukao ga je prijateljev Porsche. Kao strastveni zaljubljenik u automobile, htio ga je isprobati i provozati djevojku Tatjanu. Nažalost, to im je bila posljednja vožnja u životu.

Strašna tragedija potresla je Rusiju. U stravičnoj prometnoj nesreći u ponedjeljak preminuo je poznati ruski vozač automobilističkih utrka Ivan Kurenbin (36) i njegova djevojka Tatjana Igušina (31), svjetska rekorderka u motociklizmu. Ruski mediji javljaju kako je netko od njih dvoje upravljao Porscheom 911 Turbo te je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom zbog velike brzine. 

Izletjeli su s ceste i zabili su se u stup, a automobil je iste sekunde planuo. Nažalost, nisu uspjeli izaći iz gorućeg Porschea. 

Tamošnja policija navodi kako je vozač stisnuo gas do kraja, no još nije poznato zašto se automobil nije na vrijeme zaustavio, kao ni tko je od njih dvoje upravljao automobilom. 

Ivan Kurenbin bio je strastveni automobilist i vozač utrka. Bio je poznat diljem Rusije, a inače je sin Vladimira Kurenbina, bivšeg prvaka SSSR-a u umjetničkom klizanju.

Tatjana Igušina je svjetska rekorderka u vožnji motociklom oko svijeta. U samo 18 dana je prešla čak 25 tisuća kilometara što nitko nikada nije napravio prije nje. 

Obožavali su automobile i jurilice, no nažalost, tako su ostali bez života.