Sport

Komentari 10

Tramezzani ekipi održao govor na travnjaku: Zasad je dobro, ali mi još ništa nismo napravili

Tramezzani ekipi održao govor na travnjaku: Zasad je dobro, ali mi još ništa nismo napravili

'U drugom dijelu utakmice borili smo se da zadržimo i rezultat i bodove. Za sada je ovo dobro. Danas smo napravili neke dobre stvari, ali ukupno za sada nismo napravili ništa', rekao je trener Hajduka Tramezzani

Nakon na mišiće izborene pobjede trener Hajduka Paolo Tramezzani okupio je igrače u krug na terenu i održao im kraći motivacijski govor. Par minuta je govorio prije nego su se igrači razišli, a onda je išao od igrača do igrača i hrabrio ih. Posebno se zadržao u razgovoru s mladim Čuićem koji je pred sam kraj utakmice promašio zicer.  Nakon toga igrači su odradili regeneracijski trening jer već u petak putuju u Osijek. 

- Ono što smo pričali ostaje među nama. Počeli smo dobro u prvih 20 minuta, pritiskali smo ih, zabili gol, ali nakon promašenog kaznenog udarca kao da smo nestali, u nastavak susreta ušli smo s puno straha. Moramo ostati fokusirani svih 90 minuta. Za nas je ovo važna pobjeda, važna su ovo tri boda. Počeli smo dobro, ali smo promijenili pristup. U drugom dijelu utakmice borili smo se da zadržimo i rezultat i bodove. Za sada je ovo dobro, ponavljam, za sada. Danas smo napravili neke dobre stvari, ali ukupno za sada nismo napravili ništa. - rekao je trener Hajduka.

Opet je promašen kazneni udarac i to po šesti put u sezoni. Nakon Caktaša koji je promašio tri te Jradija i Jaira koji su po jednom fulali, ovaj put je neprecizan bio Umut Nayir.

- Promašili smo ih dosta od početka ove sezone. Vježbamo ih, nadam se da ćemo ih u nastavku zabijati, trebamo golove - kazao je Tramezzani i dodao:

- Zadovoljan sam prvim poluvremenom, igrali smo svoju igru, imalo sam dobar osjećaj. Za sad je dobro, ali moramo se pripremati za nove utakmice. Igramo svaka tri dana, u subotu nas čeka teška utakmica, dat ćemo maksimum i vidjeti kako dalje.  

Darko Todorović bio je jedan od boljih u redovima Hajduka. 

- Jako teška utakmica, prvo poluvrijeme smo jako dobro odigrali, ali i Istra je jako dobro stajala na terenu. Mi smo dosta toga dobro odradili, ali oni su u drugom dijelu promijenili formaciju i bili su nešto bolji. Sada moramo nastaviti skupljati bodove – kazao je Todorović koji je imao neobičan pogled na promašeni kazneni udarac. 

- Iskreno, ja sam zadovoljan rezultatom, najbitnija su tri boda. Tko zna što bi se dogodilo da smo zabili, možda bi na kraju bilo i 2-2.

Na igračima Hajduka vidljivo je da su bili umorni od iscrpljujućeg ritma.  

- Nije lako igrati svaka tri dana, pogotovo kad ne ide, kao što nije išlo nama, ali evo, danas smo dali svoj maksimum i uspjeli pobijediti. Sada se moramo pripremiti za novu utakmicu i nova tri boda.

Najčitaniji članci