Sport

Komentari 34

Transfer bomba: Ivan Rakitić u PSG, Marco Verratti u Barcu?!

Transfer bomba: Ivan Rakitić u PSG, Marco Verratti u Barcu?!

Calciomercato piše kako je Barcelona PSG-u poslala ponudu za Marca Verrattija (24) koja uključuje 65 milijuna eura i Ivana Rakitića, kojeg je platila Sevilli 18 milijuna eura prije tri godine

Ma, ne damo ga ni za sto milijuna, rekli su iz PSG-a, ali Barcelona ne odustaje. PSG ima igrača koji se zasitio francuske lige, a Katalonci imaju novac i još nešto čime pokušavaju slomiti Parižane, pišu talijanski mediji.

Prema posljednjim informacijama, Barcelona je PSG-u poslala ponudu za Marca Verrattija (24) koja uključuje 65 milijuna eura i Ivana Rakitića, kojeg je platila Sevilli 18 milijuna eura prije tri godine.'

'Ima savršenu kontrolu lopte, odličan kratak i dugi pas, teško gubi loptu, igra onako kako sam ja igrao u Barci i reprezentaciji', tako je o Verrattiju pričao Xavi.

Njega više nema u Barceloni, Iniesti su 33 godine i ima sve više problema s ozljedama, Andre Gomes nikoga nije uvjerio da je kalibar igrača za Barcelonu koja očajnički traži vladara veznog reda. Pronašla ga je u omalenom talijanskom igraču kojeg je PSG prije pet godina platio Pescari 12 milijuna eura.

Calciomercato piše kako bi 65 milijuna eura i Rakitić mogla biti ponuda koju PSG neće moći odbiti. Parižanima ne odgovara igrač koji želi otići, a Raketa bi u Parizu opet radio s Unaijem Emeryjem, trenerom koji ga je vodio u Sevilli.

Najčitaniji članci