Obavijesti

Sport

Komentari 41

Transferi Vatrenih: Perišić je najtraženiji, Ćorluka u Bayern?

Transferi Vatrenih: Perišić je najtraženiji, Ćorluka u Bayern?
1

Odlična generacija hrvatskih nogometaša nije prošla nezapaženo, a neki od njih mogli bi itekako profitirati. Iako će Perišić biti najtraženija roba, Ćorluka sigurno će napraviti najveći skok ako potpiše za Bayern

VIDEO

Sjajnim igrama na Europskom prvenstvu u Francuskoj, Vatrenima je porasla cijena na tržištu i postali su tražena roba. Odlična generacija hrvatskih nogometaša nije prošla nezapaženo, a neki od njih mogli bi itekako profitirati. Iako će Ivan Perišić biti najtraženija roba, Vedran Ćorluka sigurno će napraviti najveći skok u karijeri ako potpiše za Bayern. A trebao bi.

Naime, Carlo Ancelotti je zainteresiran za Čarlija, koji je u Lokomotivu od 2012. godine. Standardan je hrvatski reprezentativac i ovo bi mu definitivno bio transfer karijere. Spominje se odšteta od sedam milijuna eura.

Croatia v Spain - UEFA Euro 2016 - Group D - Stade de Bordeaux

Ivan Perišić lako bi mogao napustiti Inter ako stigne prava ponuda. U protivnom, bivši igrač Hajduka ostat će u Milanu. Kineski investitori preuzeli su Inter i planiraju napraviti moćan tim te vratiti klub na stare staze slave. Plan im je zadržati najboljeg igrača Perišića, ali ako stigne neka nemoralna ponuda nikad se ne zna. Ono što je sigurno je da će njegov agent Tonči Martić imati pune ruke posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Croatia v Portugal - EURO 2016 - Round of 16

Još jedan Interov veznjak mogao bi napustiti redove 'nerazzurra'. Riječ je, naravno, o Marcelu Brozoviću, koji je meta većih klubova već neko vrijeme. Realnija je opcija Marcelov odlazak nego Perišićev, ali poznavajući Interovu transfer politiku (i krpanje FFP-a) ne bi nas začudio suprotan rasplet.

Turkey v Croatia - EURO 2016 - Group D

Dinamo će, također, imati pune ruke posla. Ne samo zbog Marka Pjace kojeg juri pola Europe, nego i zbog Roga, Ćorića i ostalih talenata koje ima. Dva su već otišla, Brekalo i Kalaica su potpisali za Wolfsburg odnosno Benficu.

Francuska EURO 2016

I Alen Halilović čeka na prodaju. Odigrao je solidnu sezonu u Sporting Gijonu, ali se nije uspio nametnuti u Barceloni. Izgledan je njegov prelazak u Villarreal, Sevillu ili neki drugi španjolski klub. Možda ga i Slaven Bilić povuče u West Ham, ranije se pričalo o tome.

Nespes
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram