Obavijesti

Sport

Komentari 30

Strava i užas: Treba te silovati, zaklati i baciti divljim svinjama

Strava i užas: Treba te silovati, zaklati i baciti divljim svinjama
3

Britanski tenisač Kyle Edmund dobio je odvratne poruke na Facebook nakon poraza od Đokovića u Indian Wellsu. I napravio je ono što bi trebao svatko u takvoj situaciji, sve ih je javno objavio

VIDEO

Kyle Edmund (22) izgubio je na startu Indian Wellsa od Novaka Đokovića. Sam poraz mladog britanskog tenisača sam po sebi nije ništa strašno, ali ono što je uslijedilo nakon njega podsjetilo nas je među kakvim psihopatima živimo.

Edmund je dobio odvratne poruke na svoj Facebook i napravio je nešto što bi trebao svatko u takvim situacijama. Sve ih je javno objavio. Naravno, čim je to napravio većina koja mu je poslala uvredljive poruke kukavički je obrisala profile.

- Treba te silovati i zaklati, isjeći na komadiće i baciti divljim svinjama - napisao je bolesnik i jedan od junaka koji je u međuvremenu izbrisao profil.

- Ubit ću te - još je jedna poruka koju je mladi tenisač dobio.

Izvjesni Anders Kring nije prijetio, ali je vrijeđao.

- Užasan si i ružan, bojiš se pobijediti velikog igrača i zauvijek ćeš biti glupi 'challenger' bez pobjede - napisao je Anders iz Danske.

More satisfied customers following the BNPPO17 ATP World Tour

Posted by Kyle Edmund on 13. ožujka 2017

Trolovi sad pune gaće, policija ih lovi

Internetski trolovi, najčešće najobičnije kukavice, koji misle da su u bespućima interneta na toplom i sigurnom i da mogu pisati što hoće bez straha od sankcija i posljedica, sad pune gaće jer se u slučaj navodno uključila i policija.

Otac britanskog tenisača otkrio je kako prijetnje njegovom sinu nisu ništa novo.

Najčešće se radi o ljudima koji su se kladili na Edmunda ili protiv njega.

- Nije to ništa novo. Mom sinu prijete nakon gotovo svakog meča. Ponekad mu prijete i šalju poruke i nakon što pobijedi - rekao je njegov otac Steven.

Mojoj djevojci prijete da će je zlostavljati i ubiti

Nije Kyle Edmund jedini kojem prijete preko društvenih mreža. Tko zna koliko su ovakvih prijetnji dobili njegovi kolege, a nisu reagirali.

Australac Samuel Groth nije jedan od tih koji nisu reagirali.

- Takve uvrede nikad niste vidjeli. Osobno se mogu suočiti s time, nije mi problem, ali kad to prijeđe na moju obitelj i djevojku... Meni prijete, ali mojoj djevojci prijete da će je ubiti i zlostavljati. E to je znak da je sve otišlo predaleko - rekao je australski tenisač Samuel Groth prošle godine.

Nažalost, odvratni komentari i prijetnje postali su svakodnevnica na društvenim mrežama, ali i portalima gdje internetski trolovi ispoljavaju frustracije vrijeđajući i ponižavajući druge, najčešće pod lažnim imenima. Količina bijesa i odvratnost sadržaja tih poruka slučaj je za psihijatriju, ali i za policiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica