Obavijesti

Sport

Komentari 33

Trener Cico: Eh, da mi je danas u momčadi jedan Cico kao igrač

Trener Cico: Eh, da mi je danas u momčadi jedan Cico kao igrač
4

DA MU JE KRANJČAR IGRAČ Cico žali što sad u Dinamu nema centarfora kakav je nekad bio on, Cerin, Šuker ili Vlaović. "Modrima" jako nedostaje pravi napadač...

VIDEO

Teško se sjetiti kad je neki Dinamov trener na put ispraćen s toliko dobrih želja kao Zlatko Kranjčar jučer.

I mlađi i stariji Cici su zaželjeli sreću. Desetak je puta zastao kako bi se slikao sa svima koji su to htjeli. Bio je Cico dobre volje, baš kao i Zdravko Mamić, koji je među posljednjima krenuo prema avionu kojim su “modri” u podne odletjeli u Francusku.

- Lyon je u težoj poziciji nego mi, ali to je za nas možda i opasnije jer je izgubio dvije utakmice zaredom - rekao je Cico prije putovanja na 1. kolo Lige prvaka.

Vraća se nakon 18 godina, ponovno će voditi momčad u skupini Lige prvaka i zbog toga blista unatoč porazu od Osijeka.

- Imam visoko mišljenje o Lyonu, ali uopće ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina, o tim porazima. Mi imamo pozitivnu situaciju - uvjerava Zlatko Kranjčar, koji se ponovno otvorio, ponovno su tema bili napadači, odnosno njihova neefikasnost.

Angelo Henriquez posljednji je gol zabio još u travnju, Armin Hodžić je protiv Osijeka u subotu promašio zicer, koji bi okrenuo utakmicu.

- Napadači moraju zabijati iz ničega. I kad nema pravih prilika, moraju se snaći. To je u moje vrijeme bilo bitno drukčije. Sjećam se jedne utakmice protiv Željezničara u Zagrebu, nismo imali pravu priliku i Cerin je zabio iz ničega - kaže Cico.

Otkad je došao na klupu, stalno ponavlja kako mu nedostaje pravi rasni centarfor, pravi “killer” u vrhu napada.

- Nama nedostaje Šuker, Cerin, Vlaović ili Kranjčar. Takav tip igrača u napadu - dodao je Cico trener, koji očito žali što u napadu nema Cicu igrača ili barem nekoga sličnog njemu i napadačima koji su u prošlosti nosili dres “modrih”.

Ta su vremena prošla i Dinamo u napadu više nema igrača koji će zabijati i poluprilike. Cico je još na početku priprema inzistrao da mu dovedu ubojitog centarfora, ali su njegove želje ostale neispunjene.

- Kritizirao sam Angela Henriqueza i Armina Hodžića, sigurno je i to ostavilo traga na njima - rekao je za kraj Cico Kranjčar.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani