Obavijesti

Sport

Komentari 26

Trener Intera: Respektiramo Hajduk, ozbiljna su momčad...

Trener Intera: Respektiramo Hajduk, ozbiljna su momčad...
1

Vukušića sam zapamtio dok sam radio u omladinskom pogonu Rome. On će biti velika prijetnja, rekao je trener Intera Andrea Stramaccioni uoči ogleda s Hajdukom

VIDEO

Trener Intera Andrea Stramaccioni respektira Hajduk.

- Imamo respekt prema Hajdukovoj veličini, naravno da smo se pripremali, jer znamo da Hajduk raste iz utakmice u utakmicu i da su ozbiljna momčad - rekao je Stramaccioni.

Nekoliko igrača je igralo na Poljudu ranije, jesu li mu prenijeli nešto atmosferi?

- Iskreno, ne, mnogi moji igrači imaju golemo internacionalno iskustvo. Naravno da smo se spremali za Hajduk uvažavajući kvalitetu, ali i stadion koji je prednost zbog domaće publike.

Koje je igrače Hajduka zapisao?

- Vukušića, dok sam radio u omladinskom pogonu Rome. On nam je bio interesantan i sad je velika prijetnja. Također i dvojica centralnih obrambenih igrača Maloča i Milović, te golman Blažević.

- Gledao sam Hajduk na sve četiri utakmice i vidio da raste iz utakmice u utakmicu. Prednost je da smo mi odmorniji. Iza nas je mjesec rada. Nije lako Talijanima igrati tako rano, ali ćemo učiniti sve da sve prođe najbolje za nas.

Livaja?

- On je interesantan igrač koga poznajem i trenirao sam ga u Primaveri, treba ga pustiti da se mirno razvija i dati mu priliku da izraste u značajnog igrača.

Novi trener već se privikao na momčad.

- U odnosu na prvu utakmicu osjećam se velika razlika na bolje. Znatno bolje sam upoznao igrače i sve koji okružuju klub i sad se osjećam kao kod kuće. Sada su i odgovornosti veće.

- Uspjeh u Europskoj ligi je naš cilj. Ne želim da zvuči kao alibi, ali 2. kolovoz nije vrijeme kad je Inter na vrhuncu svojih sposobnosti. Pristojno je očekivati da ne budemo na razini na kojoj bi nas možda željeli očekivati. Napredak postoji ali to nije još ono što Inter želi i može.

- Činjenica je da Inter malo kasni u pripremama, no to ne znači da bježimo od toga da sutra odigramo dobro i prođemo dalje.

- Niti jedna talijanska momčad nije u ovom natjecanju otišla do kraja. Mi želimo to postići, cilj je igrati u Europi ali svjesni smo da sve moramo zaslužiti velikim radom i doći do kraja.

Zanetti: Znamo da će Poljud gorjeti

Znam da će sutra biti uzavreli ambijent, ali isto tako vjerujem da smo spremni na takvu situaciju. Važno je dobro se pripremiti i iskoristiti naše karakteristike, rekao je Javier Zanetti.

Kad je on počeo igrati, većina Hajdukovih igrača nije se ni rodila.

- Osjećam se mlado i odgovorit ću vam kad budem imao dovoljno iskustva. Mi ulazimo s maksimalnim respektom i želimo najbolji rezultat i to je jedino važno.

- Trebat će ući u utakmicu inteligentno, iskoristiti najbolje što imamo, trebat će svatko iz sebe izvući maksimum da postignemo cilj kojim težimo, a to je prolaz dalje. Sutra je tek prva od dvije utakmice - kaže legendarni Argentinac i dodaje:

- Ono što Inter prolazi je smjena generacija, dosta je mladih, a odgovornost na starijima je da iskustvom pomognu mlađima da se izgrade i osiguraju budućnost kakvu svi od Intera očekuju. Podsjeća me na moje prve godine i kada sam ja nešto slično prolazio.

Zanetti će na Poljudu igrati 150. utakmicu u Europi za Inter. Tri utakmice mu nedostaju do 800. u prvenstvu.

- Učinit ću sve da sutra budem spreman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače