Obavijesti

Sport

Komentari 29

Trener spasio Wildera od težih ozljeda, a on mu dao otkaz...

Trener spasio Wildera od težih ozljeda, a on mu dao otkaz...
1

Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima, bila je Wilderovo opravdanje za poraz, a sada je dao otkaz treneru koji ga je spasio težih ozljeda...

VIDEO

Davno smo pričali o tome i dogovorili smo se da ne postoji situacija u kojoj trebaju baciti ručnik. To je stvar principa. Ja sam ratnik, šampion, vođa, hoću izaći na svoje bojno polje, ljutit je bio Deontay Wilder nakon poraza od Tyson Furyja koji mu je oduzeo titulu po verziji WBC.

Pokretanje videa...

03:34

Najviše ga peče to što mu je to prvi poraz u karijeri i što je ostao bez naslova nakon pet godina. A ako ne ide onako kako njemu odgovara i kako on kaže, onda idu i neke posljedice. To je prvi osjetio trener Mark Breland.

Deontay Wilder v Tyson Fury II - MGM Grand

On je u sedmom rundi bacio ručnik u ring, a Wilder mu je zbog toga dao otkaz, pišu američki mediji. Bivši prvak htio je ići do kraja, 'makar ga izveli na štitu', kako je i sam rekao, ali Breland je vidio da njegov boksač nije baš u najboljem stanju i prekinuo je meč. I zaista, tako je i bilo.

Wilder je bio u teškom položaju od samog početka. Fury je dominirao, a toliko ga je izmlatio da je Amerikanac u sedmoj rundi izgledao neprepoznatljivo. Kao da je preživljavao u ringu, dobio je i upozorenje zbog pasivnosti, jedva se kretao, a Fury ga je neumoljivo tukao. Krvarilo mu je iz uha i usne, postojala je mogućnost teže ozljede, a to je sve spriječio njegov trener.

Deontay Wilder v Tyson Fury

Na kraju mu je Wilder zahvalio tako što mu je dao košaricu.

A što se tiče samog meča i poraza, pronašao je i jedno zanimljivo opravdanje, a to je da mu je kostim bio pretežak i da ga je to umorilo.

-  Dao sam sve od sebe, ja sam ratnik, to svi znaju, ali nisam osjećao noge i znao sam da je to zbog kostima. Obukao sam ga dan ranije, ali nisam mislio da će biti toliko teška. Baterije, kaciga, sve skupa je težilo oko 20 kilograma - rekao je Wilder koji u ugovoru ima pravo na treću borbu, što je očekivano prihvatio.

Deontay Wilder v Tyson Fury II - MGM Grand

Novi nastavak njihovog rivalstva vjerojatno nas čeka do kraja godine. Nadamo se da će u sljedećem meču ipak obuči nešto lakši kostim kako bi mogao pokazati što zna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu