Obavijesti

Sport

Komentari 7

Trenerove slatke brige: Olmo, pazi se, Moro i Majer jurišaju

Trenerove slatke brige: Olmo, pazi se, Moro i Majer jurišaju
1

Otkad sam izjavio da trebamo još jednog napadača, već sam dobio 20 poziva! Želimo napadača, ali nećemo žuriti, rekao je Nenad Bjelica, kojeg veseli sjajna igra Nikole More i Lovra Majera

VIDEO

Tko piše da Ademi ide? Talijani? Ma mogu pisati što hoće, teško će on otići! A ako i dođe ta nemoralna ponuda, snaći ćemo se, rekao je Nenad Bjelica.

Dinamo je u Turskoj odradio trećinu priprema i nakon pobjede protiv Partizanija iz Tirane (2-1), svladao je Dinamo Dresden (1-0). Po jakoj kiši i vjetru gol je zabio Moro na asistenciju Baturine.

- Otkad sam izjavio da trebamo još jednog napadača, već sam dobio 20 poziva! Želimo napadača, ali nećemo žuriti. Nismo ni krenuli u konkretnije dogovore, tek je u ponedjeljak navečer otišao Budimir - rekao je Bjelica, kojeg muče loše vrijeme i ozljeda Ivana Šunjića.

Mladi veznjak ima probleme s pubičnom kosti, danas će preko Zagreba odletjeti za München na pregled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:20

Moro opet onaj stari

Ipak, Turska i Belek “modrima” donose puno više dobrih vijesti. Nikola Moro u dvije je utakmice zabio dva prelijepa gola, igra na zavidnoj razini. I svim silama napada pozicije koje su držali Olmo i Gojak.

- Pokazuje da je onaj stari, igra kao i prije ozljede - kaže Bjelica.

A vratio se i Lovro Majer nakon duge ozljede, protiv Nijemaca odigrao je kvalitetno 60 minuta, po gotovo nemogućim uvjetima pokušavao je vezati igru. Moro i Majer bit će velika pojačanja Dinama za drugi dio sezone.

Treneri kuglaju, igrači igraju PlayStation

Slobodno vrijeme igrači provode igrajući PlayStation ili spavajući. Nema ih po hotelu u večernjim satima.

Treneri vrijeme najčešće krate na kuglanju, gdje Nino Bule “školuje” ostatak stožera, a članovi uprave kartaju belot. Uvijek neizvjesno i - prilično glasno.

Dinamo i u najluksuznijem hotelu u Beleku ima povlašten status: jedini trenira i igra na najboljem terenu, ima zasebne prostorije za doručak, ručak i večeru. Dok se Dinamo Dresden, čak i Young Boysi, koji su preko Dinama ušli u Ligu prvaka, guraju u bifeu s ostatkom gostiju hotela.

Dinamo je - premium gost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu