Obavijesti

Sport

Komentari 89

Trenerske legende složne: Ante Čačić radi jako dobar posao...

Trenerske legende složne: Ante Čačić radi jako dobar posao...
1

Ante Čačić niže sjajne rezultate s Hrvatskom, Vatreni izgledaju sve bolje, a da izbornik radi sjajan posao složili su se i njegovi prethodnici Otto Barić, Ćiro Blažević i Igor Štimac

VIDEO

Nikad niti jedan hrvatski izbornik u povijesti nije dočekan s toliko skepske i podcjenjivanja kao Ante Čačić. Išlo se jako nisko, baš “džonom” na Antu. TV serviser, Mamićev potrčko, to je Čačić bio za mnoge kod nas.

Naravno da mu je takvo podcjenjivanje bilo samo motiv više. U rujnu 2016. , nakon što je postao izbornik, nam je rekao: ‘Hrvatska će igrati dobar nogomet, opet će biti prepoznatljiva’.

Hrvatska doista igra dobar, na trenutke i odličan nogomet. Podcijenjeni Čačić radi odličan posao kao izbornik.

- Hrvatska doista izgleda odlično. Ante baš dobro vodi reprezentaciju. Kliknuo se s igračima i to se vidi na terenu - nahvalio je Antu Čačića naš bivši izbornik Otto Barić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od najžešćih Antininih kritičara bio je brončani iz Francuske, Ćiro Blažević. Kritizirao je njegovo imenovanje, kritizirao ga je zbog plasmana na Euru, nekih loših odluka u Francuskoj, ali i Ćiro je sad ipak malo morao “povući ručnu”.

- Pa ne možeš kritizirati čovjeka koji ima rezultate, to nema smisla. Čačić nakon Eura jako dobro radi. Neću reći da je genij kad to nije, a s tim bi mu samo i napravio ‘medvjeđu’ uslugu - rekao je u svojem stilu Ćiro.

Dojmio ga se način na koji je Hrvatska dobila utakmice u zadnjih mjesec dana.

- Pa gdje ćeš većeg dokaza da smo dobri i da čovjek radi dobar posao od ovih 3-0 protiv Sjeverne Irske. Kritizirao sam ga nakon Eura jer sam smatrao da smo mogli biti i europski prvaci - dodao je Blažević.

Igor Štimac, još jedan bivši izbornik, prava je suprotnost u odnosu na Ćiru Blaževića. Od prvog je dana dao podršku Anti, stalno je ponavljao kako dobro radi.

- Možemo pričati o tim izmjenama, ali on je i izbornik i on odlučuje. Nemam zamjerke na njegov rad - rekao nam je prije nekoliko dana Igor Štimac.

Čačić je Hrvatsku vodio u 16 utakmica, ima 12 pobjeda, tri remija i samo jedan poraz od Portugala na Euru u produžecima.

Nikad nećemo prežaliti taj Portugal. Bili smo zreli za veliki rezultat u Francuskoj. Mogli smo otići do polufinala ili finala. Neki polako mijenjaju mišljenje o Čačiću, neka ostale demantira na Mundijalu u Rusiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio