Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Tri leoparda su na novom, jubilarnom dresu Hajduka

Umbro je kreirao novi Hajdukov dres povodom stote godišnjice kluba. Glavne karakteristike su zlatni detalji, grb i okrunjene leopardove glave

sgiftp.com
Foto: sgiftp.com
43 komentara

Tehnički sponzor Umbro izradio je novu kolekciju Hajdukovih dresova povodom 100. rođendana Hajduka, koji bi se od utorka trebali naći u prodaji. Kolekcija je karakteristična po novim, zlatnim detaljima na svim artiklima, te prigodno obrubljenim grbom s naznakom obljetnice i godinom osnutka kluba.
Najveća novost, koju su navijači Hajduka s nestrpljenjem čekali, novi je domaći dres. Po tradiciji je bijele boje, izrađen od vrhunskog materijala sa zlatnim detaljima, te jedinstvenim refrenom ¨Bili su bili vrhovi planina¨ apliciranom u materijalu, kao i prigodno označenim tradicionalnim grbom kluba. U bočnom su dijelu okrunjene leopardove glave sa grba Dalmacije. U sličnom stilu redizajniran je i treći, 'mornarski dres'.
- Nova kolekcija je kreirana i izrađena ekskluzivno za Hajduk, svi materijali i dizajn su jednistveni. Nisu dio neke druge kolekcije kako je to uobičajeno kod ostalih klubova HNL-a - rekli su nam iz marketinga Umbra za Hrvatsku.
U jubilarnoj kolekciji posebno su dizajnirani i donji dio dresa u plavoj i bijeloj boji, trenirke, majice. Svi članovi Torcide do kraja kolovoza moći će s predočenom iskaznicom dres kupiti 10 posto povoljnije u trgovinama sa Hajdukovim suvenirima.

Naši partneri pišu
Message