Obavijesti

Sport

Komentari 1

Triatlonke diskvalificirane jer su prošle zajedno kroz cilj liniju

Triatlonke diskvalificirane jer su prošle zajedno kroz cilj liniju
1

Britanske triatlonke Jessica Learmonth i Georgia Taylor Brown su diskvalificirane nakon što su zajedno prošle cilj liniju triatlona u Tokiju jer su time prekršili pravila Međunarodne triatlonske zajednice...

VIDEO

Jessica Learmonth i Taylor Brown su prošle cilj liniju držeći se za ruke, organizatori su ih odlučili diskvalificirati, a Floru Duffy (koja je završila utrku treća), "pomaknuti" na prvo mjesto.

Međunarodni triatlonska zajednica i njezini čelnici odlučili su da je britanski par prekršio pravila u kojima stoji da sportaši ne smiju završiti utrku u situaciji u kojoj nema smisla razdvajati vrijeme završetka, što je bio slučaj na ovoj utrci. Britanske su zastave uklonjene nakon što je dodjela medalja kasnila zbog diskvalifikacije britanskih triatlonki na olimpijskim kvalifikacijama u Odaiba Marine Parku. 

Duffy je službena pobjednica s vremenom od 1:40:19 na ovom triatlonu organiziranom kako bi se sportaši upoznali sa stazom na kojoj će se natjecati za vrijeme nadolazećih Olimpijskih igara u Tokiju 2020. Talijanka Alice Betto bila je druga, a Britanka Vicky Holland završila je kao treća.

- Cilj je bio isprobati uvjete i stazu -rekla je pobjednica Duffy koje prošle sezone nije bilo na velikom roju natjecanja zbog ozljeda koje su je konstantno pratile. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, trčanje je na ovoj utrci skraćeno na pet kilometara zbog velikih vrućina koje su zatekle sportaše. 

- Volim se natjecati po vrućem i sparnom vremenu i odlično sam se osjećala danas - rekla je pobjednica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu