Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Tribina nazvana po meni? Bit će mi čast, zanimljiva je ideja'

'Tribina nazvana po meni? Bit će mi  čast, zanimljiva je ideja'
1

Baš nikad nisam razmišljao o ovakvoj ideji, ali zašto ne? Drago mi je što me u Kustošiji i dalje tako cijene, a sve mi je i dalje pomalo čudno, sa smiješkom nam je poručio Mislav Oršić

VIDEO

Da, vidio sam tu ideju u medijima, a meni je to sve pomalo čudno. Mislim, pa netko želi tribinu nazavati po meni, haha, kaže nam Mislav Oršić (26).

Pokretanje videa...

00:50

Cijela priča krenula je od predsjednika Kustošije Vladimira Babića, koji želi dio tribine na stadionu zagrebačkog drugoligaša nazvati po - Mislavu Oršiću. Ponajbolji nogometaš Dinama ponikao je u Kustošiji, a čelnici toga kluba iznimno su ponosni na velik uspjeh svog nekadašnjeg člana.

- Budite sigurni, to ćemo učiniti, a treba nam samo dozvola Mislava Oršića ili njegova oca i odmah krećemo u realizaciju tog projekta - rekao je Vladimir Babić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Stiže i 'tribina Mislava Oršića': Kustošija mu odaje veliku čast
Stiže i 'tribina Mislava Oršića': Kustošija mu odaje veliku čast

A čini se kako ništa protiv toga nema niti jedan od junaka ovogodišnje Lige prvaka te novopečeni hrvatski reprezentativac.

- Baš nikad nisam razmišljao o ovakvoj ideji, ali zašto ne? Nasmijala me ta ideja, ali sigurno da je da bi mi to bila velika čast. Drago mi je što me u Kustošiji i dalje tako cijene - rekao nam je Mislav Oršić.

Ljubimac Dinamovih navijača ubrzo bi mogao postati jedini aktualni reprezentativac s vlastitom tribinom na nekom stadionu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu