Obavijesti

Sport

Komentari 5

Trudim se, Jennifer! McCollum licem u lice sa komentatoricom

Trudim se, Jennifer! McCollum licem u lice sa komentatoricom
2

CJ je dao intervju u kojem je Cousinsa prozvao jer se ukrcao na pobjednički vagon Warriorsa. Gđica Williams napisala mu je "Pobijedi u jednoj playoff tekmi pa onda pričaj"...

VIDEO

Američka navijačka i uopće sportska kultura na totalno je drukčijoj razini od europske. A NBA je po tom pitanju - iznad svih.

Za bilo kakvu zabilježenu uvredu dobiva se doživotna zabrana dolaska na tribine, vodstvo lige automatski se uključuje i vodi priču, a počesto kreću i zakonske sankcije za neprimjereno ponašanje na utakmici.

U noći sa četvrtka na petak Portland Trail Blazersi izgubili su drugu utakmicu finala Zapada u Oaklandu od branitelja naslova, Golden State Warriorsa.

Tekmu je uživo prenosio ESPN, a poznata voditeljica Rachel Nichols uspjela je sučeliti sjajnog beka Portlanda CJ-ja McColluma i navijačicu Jennifer Williams koja je postala poznata prije devet mjeseci i to: zbog sjajnog McCollumovog odgovora na njenu Twitter-kritiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I'm trying, Jennifer!

CJ je u kolovozu prošle godine dao intervju za The Score te, među ostalim, DeMarcusa Cousinsa prozvao zato što nije bio uporan u tome da od Sacramenta napravi pobjednički tim se ukrcao na u pobjednički vagon mega-momčadi iz Oaklanda.

Gospođica Williams napisala mu je "Ajde najprije pobijedi u jednoj playoff tekmi pa onda pričaj". McCollumov odgovor, "Trudim se, Jennifer", retvitan je preko 16.000 puta i skupio gotovo 57 tisuća 'lajkova'.

Prije utakmice koju je McCollum odigrao odlično (22-3-5), a Blazersi ipak izgubili 111-114, Rachel Nichols organizirala je da CJ usred zagrijavanja na parketu Oracle Arena upozna Twitter-komentatoricu pa joj i u facu kaže: 'Trudim se, Jennifer'!

U međuvremenu je pobijedio u ne jednoj nego osam playoff utakmica. Kako je prošao susret Jennifer i McColluma?

>>> POGLEDAJTE OVDJE <<<<

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu