Sport

Komentari 9

Izbornik izgubio živce: Nemamo obranu, nemamo ruke. Kilavo!

Izbornik izgubio živce: Nemamo obranu, nemamo ruke. Kilavo!

Što god je izbornik pripremio za utakmicu za broncu, nije upalilo jer Hrvatska nije čak 12 minuta zabila gol Grcima koji su odjurili na 5-1. Tek tad smo se pokrenuli

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije dobro odigrala utakmicu za broncu na Svjetskom prvenstvu protiv Grčke. Čak 12 minuta izabranici Ivice Tucka nisu uspjeli zabiti gol, a na koncu je završilo porazom 9-7.

Kad je Grk Dimitrios Skoumpakis zabio za 3-0, izbornik je pozvao time-out i uputio oštre kritike igračima koji nisu mogli naći lijeka za obranu protivnika i rezervnog golmana Panagiotisa Tzortzatosa.

- Dođi, ej. Momci, ej, prije minut vam govorimo. Nemamo nikakvu energiju! Pa kako ćemo ovako dobit utakmicu, čemu ovolika impresija ove utakmice? Čemu - galamio je Tucak pa nastavio:

- Nemamo nijednog dogovora, nemamo obranu, nemamo ruke, gol s dva metra, u napadu kilavo. Daj, uletite unutra drsko, razvucite tu obranu! Napadnite te linije obrambene! Ne možemo ovako dobit utakmicu! Ajmo, igraj.

Hrvatska je nakon velikog minusa 5-1 početkom treće četvrtine s tri gola u nizu došla na 5-4, imala i napad za izjednačenje, ali Grci ubrzo uzvraćaju svojom serijom od 3-0.

Nakon sedam uzastopnih medalja sa svjetskih prvenstava, "barakude" se kući vraćaju bez medalje, ali puni motiva da u Splitu krajem kolovoza i početkom rujna odu do kraja na EP-u.

Najčitaniji članci