Obavijesti

Sport

Komentari 22

Tuchel uoči Lillea: Hoćemo li ići avionom? Ma vozit ću ja i automobil do tamo ako treba

Tuchel uoči Lillea: Hoćemo li ići avionom? Ma vozit ću ja i automobil do tamo ako treba

Nije upitno da ostajem do kraja sezone. Idemo dan po dan jer se sve može promijeniti, no dan po dan je dobar način življenja. Postoje stvari na koje ne možemo utjecati, rekao je trener Chelseaja

VIDEO

Engleski velikan i aktualni osvajač Lige prvaka živi svoje najteže dane u povijesti. Velika Britanija sankcionirala je Romana Abramoviča kao dio odgovora na rusku invaziju na Ukrajinu, a pod žestokim udarom je i njegov Chelsea.

Pokretanje videa...

Dalić i Kovačić uoči Slovačke VIDEO

Iako je ruski oligarh londonskog velikana stavio na prodaju, nije ga uspio prodati do sada, a i neće jer su svi klupski poslovi zamrznuti do daljnjega. Chelsea ne smije prodavati ulaznice, dresove, suvenire, ne smije dovoditi igrače niti potpisivati nove ugovore s aktualnim igračima. I nije samo to. 'Plavci' na putovanje na gostovanja smiju potrošiti do 20 tisuća funti. I to je veliki problem uoči uzvratne utakmice osmine finala protiv Lillea. 

Premier League - Chelsea v Newcastle United

Chelsea će u Francuskoj braniti prednost od 2-0 iz prve utakmice, a engleske novinare zanimalo je kako će igrači putovati u Lille obzirom na financijska ograničenja. Tuchel je odgovorio na svoj način. Sve samo da klub i dalje normalno funkcionira. 

- Posljednja informacija koju imam jest da ćemo ići i vratiti se iz Francuske avionom. Ne bude li tako, ići ćemo vlakom. Ako nećemo moći vlakom, krenut ćemo autobusom. Ne uspijemo li i tako, ja ću voziti automobil sa sedam sjedala. Da ste me prije 30 godina pitali bih li došao voditi utakmicu u Ligi prvaka, samo bih vas pitao kada i kako moram biti ondje - rekao je Thomas Tuchel. 

Chelsea v Newcastle United - Premier League - Stamford Bridge

Dok god Rusija ne prekine invaziju na Ukrajinu, Velika Britanija neće ukinuti sankcije Abramoviču. To znači kako je pred Chelseajem teška budućnost. Napuštaju ga sponzori, klub jedino može isplaćivati plaće, ali pitanje je do kada. Prihoda nema, Velika Britanija je Abramoviču zavrnula pipu i zaustavila dotok novca. I dok god je ovako, engleskom velikanu ne piše se dobro.

Njemački trener, ali i njegovi igrači su svi osudili rat u Ukrajini, ali to ne pomaže. Oni nisu vlasnici kluba već Abramovič, koji kao bliski Putinov suradnik snosi posljedice.

Premier League - Chelsea v Newcastle United

Sezonu će završiti, vidjet ćemo s kojim uspjehom, ali pitanje je što će biti na ljeto. Chelsea ima fantastične igrače i sjajnog trenera, mnogi bi ih htjeli vidjeti u svojim redovima pa je pitanje tko će od njih i na ljeto biti na Stamford Bridgeu. Uz ovakve sankcije, teško je vjerovati da će Chelsea moći financirati sve te skupe ugovore. 

- Nije upitno da ostajem do kraja sezone. Idemo dan po dan jer se sve može promijeniti, no dan po dan je dobar način življenja. Postoje stvari na koje ne možemo utjecati. Klub se prodaje, nadamo se da će sve biti u redu - završio je trener Chelseaja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka