Obavijesti

Sport

Komentari 8

Tučnjava na utakmici: Napali su suca i voditelja osiguranja

Tučnjava na utakmici: Napali su suca i voditelja osiguranja
1

U Lipiku je odigrana utakmica 12. kola 1. ŽNL Požeško-slavonske između Lipika i Tima Osvježenje. Domaći su slavili 5-3, ali susret su obilježile scene tučnjave koje su se dogodile nakon gola Lipika za vodstvo 4-3

VIDEO

Županijski nogometa ima svoje čari. Duge lopte, piva, kobasice, ali i pokoja tučnjava. Što je tu je - jedna takva dogodila se i na terenu u Lipiku. Domaći su zabili gol za 4-3, a gosti su tražili zaleđe koje nije dosuđeno.

SNIMKA GOLA:

Zgoditak Jiraseka za 4-3 u trenutku kada smo imali igrača manje radi crvenog kartona Derwicha, nakon kojeg gosti napadaju službene osobe i voditelja osiguranja tražeći zaleđe. Na snimci je vidljivo da zaleđa nije bilo, a ostavljamo vama da procijenite sami.

Objavljuje NK Lipik 1925 u Subota, 30. ožujka 2019.

Nakon toga krenuo je napad gostujućih igrača na suca, a onda su se u sve umiješali i svi predstavnici domaće ekipe, od igrača do službenih predstavnika na klupi. Spominjalo se i kako su u teren uletjeli navijači, ali to nam je demantirao predsjednik Lipika 1925, Dejan Iličić.

- Nepravedno smo optuženi. Gostujući igrač napao je suca nakon našeg regularnog gola i nakon toga je naš voditelj osiguranja stao u sučevu obranu. Međutim, nakon nekog vremena uključili su se svi igrači i došlo je do komešanja. Nisu uletjeli navijači, ali su se u sve uključili naši igrači s klupe kao i predstavnici kluba koji su u civilu, no sve osobe uključene u incident bile su u zapisniku - napomenuo je predsjednik Lipika i dodao:

SNIMKA INCIDENTA:

NK Lipik 1925 službeno reagiranje vezano uz incident u subotu

Službeno video reagiranje NK Lipik 1925 na sve napisane neistine vezane uz incident sa subotnje utakmice protiv ekipe NK Tim Osvježenje iz Kuzmice. U trenutcima incidenta niti jedna osoba koja nije bila u zapisniku nije bila na terenu niti je izazvala nerede. Nerede su izazvali isključivo gostujući igrači što je vidljivo iz ovog video priopćenja. Lipički navijači su miroljubive osobe i vjerujemo da nikad ne bi uletjeli u teren, nekoga napali i nanijeli štetu našem klubu. Zašto je došlo do ovakvih neistina u javnosti, neka istraže nadležni organi Hrvatskog nogometnog saveza.

Objavljuje NK Lipik 1925 u Utorak, 2. travnja 2019.

- Kontaktirao sam savez. Žalit ćemo se na izvješće delegata, a disciplinski sudac će utvrditi tko je kriv. Očekujem kazne za upletene igrače, a i mi kao organizator ćemo vjerojatno dobiti 'po prstima'. Na snimci se vidi i čovjek koji stoji na ogradi, a to je naš čovjek iz redarske službe koji je bio spreman na moguće ulaske u teren kojih nije bilo, zato ponavljam da smo nepravedno optuženi - završio je Iličić.

Utakmica je obilovala žestokim tenzijama i završila s osam golova, četiri penala i dva isključenja, a na kraju su slavili domaći rezultatom 5-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu