Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tudor bjesnio nakon tijesnog poraza: 'Sudac nas je koštao'

Tudor bjesnio nakon tijesnog poraza: 'Sudac nas je koštao'

Nakon šest minuta iz igre je isključen domaći nogometaš Federico Ceccherini, a u sudačkoj nadoknadi crveni karton dobio je i Faraoni zbog čega se Igor Tudor razljutio

VIDEO

Nogometaši Atalante i Rome nisu uspjeli ostvariti pobjede u susretima 29. kola talijanskog prvenstva, Atalanta je na svom terenu u Bergamu odigrala 0-0 protiv davljenika Genoe, dok je Roma uspjela u sudačkoj nadoknadi spasiti bod na gostovanju u Udinama izjednačivši na konačnih 1-1.

Pokretanje videa...

00:40

Niti Atalanta untaoč stalnom pritisku nije uspjela srušiti sramotni "bunker" koji igra Genoa otkako je na klupi tog kluba Nijemac Alexandre Blessin. Bila je ovo sedma utakmica Genoe s Blessinom na klupi i sedmi remi, a pet od tih sedam utakmica okončano je rezultatom 0-0, dok su preostale dvije završiel 1-1.

Europa League - Round of 16 First Leg - Atalanta v Bayer Leverkusen

Mario Pašalić igrao je do 90. minute za Atalantu koja je ostala peta sa 48 bodova, dok je Milan Badelj odigrao čitav susret za Genou koja je i dalje pretposljednja 19. sa 19 bodova, šest manje od 17.

Cagliarija koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Serie A. U Udinama je domaći sastav poveo golom Moline (15), a Roma se spasila poraza iz kaznenog udarca kojega je izveo Pellegrini (90+4-11m). I šesta Roma ima 48 bodova, kao peta Atalana, dok je Udinese 14. sa 30 bodova.

Serie A - Hellas Verona v Napoli

Verona je na domaćem terenu izgubila 2-1 od drugoplasirane momčadi prvenstva, Napolija. Victor Osimhen zabijao je u 14. i 71. minuti za goste, no Davide Faraoni vratio je Veronu u igru golom u 77. minuti.

Nakon šest minuta iz igre je isključen domaći nogometaš Federico Ceccherini, a u sudačkoj nadoknadi crveni karton dobio je i Faraoni zbog čega se Igor Tudor razljutio.

- Napoli je bio bolji, mi danas nismo odigrali dovoljno dobro. Oba gola primili smo poslije auta, a zamislite, radili smo na tome na treninzima. Očito moramo raditi još jače. Tužan sam zbog crvenih kartona, drugi žuti karton Ceccheriniju bio je nepostojeći i dobio ga je dok smo bili u naletu. Šteta, sudac nam je oduzeo mogućnost preokreta - rekao je Tudor nakon utakmice.

Verona je trenutačno deveta na prvenstvenoj ljestvici sa osvojenim 41 bodom, odnosno 22 boda za prvoplasiranim Milanom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu