Obavijesti

Sport

Komentari 14

U 10 gubitnika SP-a tri Hrvata: Golmani, Balić i Slavko Goluža

U 10 gubitnika SP-a tri Hrvata: Golmani, Balić i Slavko Goluža
6

Rukometni internetski portal napravio izbor 10 najvećih gubitnika nedavno završenog Svjetskog prvenstva u rukometu. Svoja neslavna mjesta dobila su čak tri Hrvata...

VIDEO

Planet Handball je tri tjedna nakon finala Svjetskog rukometnog prvenstva u Švedskoj izabrao 10 najvećih gubitnika natjecanja. Svjetsko zlato obranili su Francuzi, Danci su uzeli srebro, a na veliku scenu su se vratili i Španjolci koji su u borbi za broncu pobijedili domaćina. No da sve ne ide posljednjih godina već dobro utabanim rasporedom pobrinula se hrvatska reprezentacija sa 'zelenim' Slavkom Golužom na čelu. Upravo je Hrvatska većini rukometnih stručnjaka najneugodnije iznenađenje. U 10 gubitnika SP-a su naši golmani, Slavko Goluža i Ivano Balić.

Top 10 gubitnika SP-a:

1. IHF-ova službena stranica

Nevjerojatno je da službena internetska stranica svjetske rukometne federacije ne radi tijekom nekoliko dana trajanja SP-a. Opravdanje nikako ne može biti što je server u Egiptu. Neprihvatljivo je da mediji, navijači i rukometni obožavatelji diljem svijeta na službenoj stranici ne mogu vidjeti statistike, slike i vijesti s najvećeg rukometnog natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Heiner Brand 

Možda je došlo vrijeme da njemački rukometni savez kaže: 'Hvala ti i zbogom, legendo'. Nakon što je svijetu pokazao svoje boksačke vještine na sucim tijekom SP-a u Hrvatskoj, Heiner Brand je pokazao i da ne zna više trenirati momčad. Njemačka jednostavno zaslužuje više od 11. mjesta na SP-u. S njim ili bez njega...

3. Bogdan Wenta

Poljska reprezentacija je u krizi.Zašto? Možda Bogdan Wenta zna. Jer s takvim igračima morali su odigrati bolje i biti bolje plasirani na SP-u.

4. Slavko Goluža

Imao je problema u igri, ali i oko terena. Logično je da si stoga postavimo pitanje: 'NIje li Slavko Goluža ipak prezelen za izbornika'? Na ovo SP-u nismo vidjeli apsolutno ništa od njegove momčadi, samo neke individualne vještine, za koje smo i prije znali da ih imaju. Njegov medijski rat s kolegom Kljaićem je samo još jedan minus...

5. Ivano Balić

Čarobnjak iz Splita bio je 'crna ovca' tijekom cijelog turnira. Bio je nervozan, imao je problema s Golužom, ružno se ponašao na klupi i slično. To sigurno nije nešto što smo očekivali od najboljeg rukometaša svih vremena.

6. Srbija

Izgubili su u nekoliko neizvjesnih završnica utakmica, čak i kada su bili bolji. Upravo je to pokazatelj manjka samopouzdanja momčadi koju vodi Veselin Vuković.

7. Robert Hedin

Norveški izbornik imao je hrabrosti prije prvenstva pričati o polufinalu, no utakmice protiv Mađarske, Francuske i Španjolske pokazale su da je Norveška još daleko od borbe za medalje.

8. Kim Andersson

Švedska zvijezda čekala je nastup na SP-u u domovini, vratio se nakon teške ozljede da bi se u drugom krugu ponovno ozlijedio. Silne ozljede uništile su mu karijeru. S njim bi Švedska možda osvojila i medalju.

9. Hrvatski golmani

Bili su jedna od najjačih jrvatskih karika na EP-u u Austriji godinu prije, no u Švedskoj su bili najgori dio momčadi. Alilović, Šego i Pešić moraju proigrati na budućim okupljanjima jer bez njih Hrvatska ne može ni u polufinale.

10. Austrija i Afrikanci

Od Austrije smo očekivali puno više. Možda ne da prođu u drugi krug, ali sigurno ne da izgube od Japana. Samo su dokazali da je EP u Austriji bila slučajnost na krilima domaćinstva. Egipat i Tunis su također veliko razočaranje, ali pokazali su da se ne mogu nositi s europskim reprezentacijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka