Obavijesti

Sport

Komentari 23

U Bundesligi mu nije išlo: Alen Halilović je ponovno u La Ligi

U Bundesligi mu nije išlo: Alen Halilović je ponovno u La Ligi
1

Las Palmas je u priopćenju na svojoj internetskoj stranici naveo kako će posuditi Halilovića do kraja sezone 2017/18., a u bilo kojem trenutku tog razdoblja može od HSV-a otkupiti njegov ugovor

VIDEO

Njemački nogometni prvoligaš Hamburger SV posudio je mladog hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića na godinu i pol dana španjolskom Las Palmasu koji će imati pravo otkupiti njegov ugovor tijekom tog vremena, priopćio je u četvrtak Las Palmas.

Halilović, 20-godišnji ofenzivni veznjak, sletjet će na Kanarske otoke u 21.55 sati a u petak u 8 sati ujutro obavit će liječnički pregled nakon čega će izaći na novinsku konferenciju. Las Palmas se nalazi na 11. mjestu u španjolskom prvenstvu, a za njega igra 23-godišnji hrvatski napadač Marko Livaja.

Halilović je ljetos za pet milijuna eura prešao iz Barcelone u HSV no ondje je odigrao svega 164 minute u sedam utakmica pa se poželio vratiti u Španjolsku. Prošle sezone je na posudbi u Sportingu iz Gijona odigrao 37 utakmica i zabio pet golova, a još pet puta je dodao za pogodak.

Las Palmas je u priopćenju na svojoj internetskoj stranici naveo kako će ga posuditi do kraja sezone 2017/18., a u bilo kojem trenutku tog razdoblja može od HSV-a otkupiti njegov ugovor. HSV se u Njemačkoj bori za ostanak u ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Halilović će biti sedmi hrvatski nogometaš u Španjolskoj gdje već igraju Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Duje Čop (Sporting Gijon) i Marko Livaja (Las Palmas).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu