Obavijesti

Sport

Komentari 3

U Dubravi se sad nalazi jedini natkriveni travnjak u Zagrebu

U Dubravi se sad nalazi jedini natkriveni travnjak u Zagrebu
1

Sportski centar Dubrava nudi kapacitete za sve uzraste, a to im dopušta treniranje čak 500 članova. Imaju nekoliko sportskih dvorana, a u sklopu centra nalazi se i natkriveno igralište

Ima nešto u toj Dubravi, neki vjetar koji nas gura naprijed, riječi su Sandre Perković, najbolje svjetske bacačice diska.

Ima nešto, jedinstveni sportski centar u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe. Centar je namijenjen zdravom načinu života počevši od beba od šest mjeseci starosti pa do odraslih osoba u zrelim godinama. Teren je jedini natkriveni u Zagrebu.

Centar nudi više dvorana, kao što su dvorana za squash/ples, dvorana za funkcionalni trening, mali kreativni centar za djecu, sportska dvorana za djecu. Tu je i bazen dimenzija 6 x 8 metara, dubine 1,4 metra. Temperatura vode je 31 stupanj, a zraka 32 stupnja, a provode i škole plivanja za djecu plivače i neplivače.

Imaju i veliku funkcionalnu dvoranu u kojoj se odvija mnogo grupnih funkcionalnih programa - lower body, abs and core, combat workout, TRX, power drill, total body, abs and core, zumba, pilates, a imaju i dva nogometna terena dimenzija 2x40 metara. Jedan je natkriven, a uz najam terena dobivate rasvjetu od 4 velika reflektora, svlačionice vrhunske higijene sa 6 tuševa, te markere i lopte.

Sve ostale informacije o centru možete pogledati OVDJE.