Obavijesti

Sport

Komentari 4

U godinu dana doveo ga do 14. mjesta: Ivaniševiću novi otkaz

U godinu dana doveo ga do 14. mjesta: Ivaniševiću novi otkaz
1

Goran Ivanišević više nije trener Milošu Raoniću, kojeg je vodio posljednjih godinu dana. Raonić je za to vrijeme igrao polufinale Indian Wellsa, četvrtfinala Wimbledona i Australian Opena...

VIDEO

Kanadski tenisač crnogorskg podrijetla Miloš Raonić prekinuo je suradnju s Goranom Ivaniševićem i za dva američka turnira Masters 1000 serije u Indian Wellsu i Miamiju angažirao bivšeg francuskog tenisača Fabricea Santoroa.

Raonić nije objavio razlog prekida suradnje s Goranom Ivaniševićem, koji ga je vodio u posljednjih 12 mjeseci i uz čiju je pomoć napredovao sa 38. do 14. mjesta na ATP ljestvici, a najveći rezultati 28-godišnjeg Kanađanina pod Goranovim vodstvom bili su polufinale u Indian Wellsu, četvrtfinala u Wimbledonu i na Australian Openu te u Miamiju i Cinncinatiju.

Kanađanin je bio i finalist turnira u Stuttgartu.

Vijest o početku suradnje s Raonićem za francuski sportski dnevnik L'Equipe potvrdio je Santoro, koji je ujedno i trener francuskog tenisača Pierre-Huguesa Herberta te će u sljedećih mjesec dana raditi s obojicom igrača. Zanimljivo je da je Raonić pod Ivaniševićevim vodstvom pobijedio Herberta u tri seta na putu do četvrtfinala u Melbourne Parku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Miloš me već prije nekog vremena pitao bih li radio s njim i rekao sam mu da sam zainteresiran, ali samo pod uvjetom da se pridruži Pierre-Huguesu - pojasnio je Santoro u razgovoru za L'Equipe te dodao:

- Bit ću s obojicom tijekom američke turneje. Mogu voditi obojicu. Bit ću malo više tjedana na Touru, ali uz dobru organizaciju to je moguće. Ne želim planirati dalje od ožujka. Moramo se upoznati, vidjeti kako funkcioniramo zajedno. Iznad svega, želim vidjeti što mogu donijeti Milošu na dnevnoj bazi, a to je najvažnije - zaključio je Santoro.

Raonić je uspješno započeo boravak u Indian Wellsu, gdje je uoči glavnog turnira održan ekshibicijski turnir osmorice tenisača koji su igrali po jedan 'tie-break'. Turnir je nazvan Eisenhower Cup, a Raonić je osvojio prvo izdanje pobijedivši na tom putu i Marina Čilića u polufinalu sa 10-3. Čilić je prethodno svladao Belgijca Davida Goffina (11-9), a Raonić je bio bolji od Francuza Gaela Monfilsa (10-7). U meču za trofej Kanađanin je sa 10-6 bio bolji od Švicarca Stana Wawrinke.

Raonić je u Indian Wellsu postavljen za 13. nositelja prvog turnira Masters 1000 serije u novoj sezoni te je slobodan u 1. kolu, a u drugom će igrati protiv pobjednika dvoboja Amerikanca Sama Querreyja i Talijana Mattea Berrettinija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida