Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

'U HNS-u nema jednoumlja, mi samo pokazujemo dosljednost'

Nakon što je Izvršni odbor HNS-a okrenuo leđa Šukera i odbio njegova dva prijedloga, iz HNS je odaslano nepotpisano priopćenje u kojem se ističe "da svaki član Izvršnog odbora ima pravo iskazati svoje mišljenje"

Zagreb: Davor Šuker održao konferenciju za medije nakon skupštine HNS-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18 komentara

U HNS-u ne vlada jednoumlje već demokracija. Stoga je uobičajeno da Izvršni odbor razgovara, raspravlja i zajednički odlučuje o svim pitanjima, uz poštivanje svakog pojedinačnog stava. Razumljivo je da je pritom u niz situacija bilo i bit će različitih razmišljanja. Odluka o statusu izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana također dokazuje upravo to - da svaki član IO-a ima pravo iskazati svoje mišljenje.

KOMENTAR Šuker je pao na prijedlogu koji bi valjda podržao svaki Hrvat

Ovim je riječima Hrvatski nogometni savez započeo službeno priopćenje na svojim web stranicama o činjenici da je Izvršni odbor  odbio već dva prijedloga predsjednika Davora Šukera- a posljednji je bio onaj da se smijeni izbornik mlade U-21 reprezentacije Nenad Gračan- i tako mu jasno dao do znanja da šef nogometne vlade više nema njihovo povjerenje. U priopćenju se još dodaje kako je Izvršni odbor time "pokazao dosljednost, poštujući dogovor s izbornikom Gračanom postignut prije U-21 Europskog prvenstva".

Zagreb: Davor Šuker održao konferenciju za medije nakon skupštine HNS-a | Autor: Marko Lukunic/PIXSELL Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na kraju HNS spušta loptu na zemlju, poručujući da odluka kojom su glatko odbili Šukerove prijedloge "ni na koji način nije izraz nepovjerenja prema predsjedniku Davoru Šukeru koji je demokratski izabran za predsjednika Saveza i iza kojeg je sedam godina izuzetnih uspjeha na sportskom i financijskom planu u rukovođenju Saveza".

Zagreb: Davor Å uker održao konferenciju za medije nakon skupÅ¡tine HNS-a EKSKLUZIVNO Kraj Davora Šukera: Izvršni odbor HNS-a okrenuo mu leđa

Unatoč ovom pomirljivom tonu u priopćenju za kojeg nije jasno ni tko ga zapravo potpisuje, više nema puno dvojbi da su Šukerovi dani odbrojani. Pretpostavlja se da se sada želi kupiti mir prije rujanskih utakmica nogometne reprezentacije, a potom, kako se nagađa, slijedi konačni obračun. 

Naši partneri pišu
Message