Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

AC/DC, bačva s pivom i vlak s kobasicama! Sve to je St. Pauli

Bajkoviti vlakić kreće se po malenim tračnicama, kojima, nakon što se napuni kobasicama, odlazi do VIP lože, gdje doslovno prolazi ispred sretnika na tribinama

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Ima li išta ljepše od toga da ti vlak prilazi s omiljenom kobasicom? Kao što vidite, naši VIP gosti neće uživati u pjenušcu nego u hot-dogovima. Ali će usluga biti ekspresna. Vlakom koji dolazi na prvi peron, predstavio je Ingmar Bartels novotariju na stadionu St. Paulija za  nogometni mjesečnik Four Four Two, koji je krenuo i s hrvatskim izdanjem.

Kontroverzni klub sa sjevera Njemačke imao je predsjednika transvestita, ima izrazito politički (lijevo) orijentirane navijače, a prije svake utakmice svira AC/DC.

- I ne samo to. Naši navijači više neće morati ustajati po pivo. Bačva će biti ispod njih. Samo izvadiš crijevo i nema problema - objasnio je predstavnik St. Paulija.

Hogwarts Express iz popularnog 'Harryja Pottera' dobio je oštru konkurenciju. Bajkoviti vlak kreće se po malenim tračnicama, kojima, nakon što se napuni kobasicama, odlazi do VIP lože, gdje doslovno prolazi ispred sretnika na tribinama.

- Ideju je razvila lokalna dizajnerska agencija koja je dugogodišnji prijatelj kluba. Nakon što su nam predstavili ideju, dopustili smo im da naprave vlak i danas smo svi sretni zbog novotarije na našem stadionu - izjavio je Ingmar Bartels na predstavljanju željeznice.

Loša vijest za vegetarijance:

- Nažalost, za njih nema nikakvog posebnog vlaka. Vozi samo ovaj s kobasicama - našalio se predstavnik popularnoga kluba.

No samo će rijetki sretnici moći uživati u lokalnom 'expressu'. Zasad nije predviđeno širenje vlaka na 'ostale perone'.

- Ne bojimo se da bi mogli uništiti naš vlak, nego smatramo da je to u ovom trenutku malo teže izvedivo. Ali uvijek iznenadimo - zaključio je Ingmar.

U Hamburgu je uvijek zabavno, ništa novo...

Gusarski znak im je i na korner zastavicama...

Imaju kostura na zastavi, ali su izrazito miroljubivi. Lijevo orijentirani navijači našli su se na udaru neonacista zbog izrazito liberalnih stavova.

Naši partneri pišu
Message