Obavijesti

Sport

Komentari 84

U novoj Fifi samo su Ronaldo, Messi i Neymar bolji od Luke

U novoj Fifi samo su Ronaldo, Messi i Neymar bolji od Luke
4

Modrićeve igre i trofeji s madridskim Realom te povijesno srebro s reprezentacijom prepoznali su i u virtualnom svijetu te ga stavili uz bok De Bruyneu i Hazardu koji u novoj Fifi također imaju ocjenu 91

VIDEO

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi s ocjenom 94, Neymar ima 92, a Luka Modrić 91.

To su ukupne ocjene najboljih igrača u Fifi 19, novom izdanju najpopularnije, prema nekima i najbolje nogometne igre na svijetu, iako ovo najbolje uzmite s dozom rezerve jer je tu i Pro Evolution Soccer, opet po nekima najbolja simulacija nogometa. 

No pustimo usporedbe Fife i PES-a i vratimo se na ocjene u novoj Fifi. Prvi put u povijesti serijala Ronaldo i Messi imaju istu ocjenu. Isto tako, prvi put se jedan hrvatski nogometaš našao u Top 5 najboljih igrača.

Luka mijenja nogomet

Modrićeve igre i trofeji s madridskim Realom te povijesno srebro s reprezentacijom prepoznali su i u virtualnom svijetu te ga stavili uz bok De Bruyneu i Hazardu koji također imaju ocjenu 91. Kao i Sergio Ramos koji je najbolji branič u igri, te De Gea s istom ocjenom kao najbolji golman. U Top 10 je i Luis Suarez, kao i Toni Kroos koji zatvara 10 najboljih igrača u novom izdanju superpopularne Fife.

- Viceprvak svijeta i najbolji nogometaš SP-a u Rusiji katapultiran je u sam vrh. Hrvatski veznjak može sve u veznom redu, njegovih 90 u dodavanju i 91 u driblingu stavlja ga među najbolje veznjake u igri. Malo igrača može promijeniti tijek igre sa savršenim dodavanjem ili dalekometnim šutom kao Modrić - stoj uz Lukinu 'karticu'.

Od ostalih hrvatskih igrača samo je Ivan Rakitić uz Luku Modrića ušao u Top 50, veznjak Barcelone je na 44. mjestu s ukupnom ocjenom 87. Ivan Perišić sljedeći je najbolji Hrvat s ocjenom 86 što ga stavlja na 59. mjesto najboljih igrača u novoj Fifi.

U odnosu na prošlu godinu, Robert Lewandowski, Manuel Neuer i Gonzalo Higuain ispali su iz Top 10. Nova Fifa čiju naslovnicu krasi Cristiano Ronaldo u dresu Juventusa stiže na sve platforme 28. rujna.

Demo verzija igre dostupna je od 13. rujna i u njoj ćemo moći igrati s Juventusom, Realom, Manchester Unitedom, Manchester Cityjem, Bayernom, PSG-om, Atleticom, Borussijom Dortmund i Tottenhamom.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu