Obavijesti

Sport

Komentari 1

U Portsmouthu nema plaće ali i to može biti smiješno

U Portsmouthu nema plaće ali i to može biti smiješno
1

Engleski mediji počeli su se rugati nogometašima Portsmoutha, bogatim profesionalcima kojima je kasnila plaća. Ali hrabri su oni dečki, izdržali su...

VIDEO

Ono što je kod nas nažalost potpuno normalna stvar, na Otoku se tretira senzacijom. Nogometašima Portsmoutha su zbog očajne financijske situacije u klubu - kasnile plaće! I tamo je to velika priča, iako bi jedan prosječan hrvatski prvoligaški igrač bez pretjeranog uzbuđivanja na taj podatak reagirao: "Da, i?" Ali, zamislite, igrači Portsmoutha još se sa cijelom tom pričom i šale!
- Nije bilo lako, ali mi smo se na svakom treningu šalili i smijali zbog cijele te situacije. Uspjeli smo ostati vedri i optimistični - rekao je branič momčadi s Fratton Parka Aaron Mokoena.
- Sve te šale i smijeh sa suigračima sigurno će biti nešto što ću pamtiti tijekom cijele karijere, jer ovo stvarno nije bila lijepa situacija - dodao je Južnoafrikanac. Suigrač Kevin Prince-Boateng se začudio svoj toj vedrini u svlačionici.
- Sjedite ovdje i šalite se, a baš i nemamo novca - primjetio je Prince-Boateng.
- Da, ali ja sam još uvijek na plaći u Tottenhamu, mogu vam svima posuditi - odgovorio mu je Jamie O'Hara, igrač Spursa na posudbi u Portsmouthu. Naravno, lako se šaliti kad si u karijeri zaradio milijune. Poneka plaća koja kasni u toj situaciji i nije najgora stvar koja ti se može dogoditi.
- Mi smo sretna momčad, zato se i jesmo toliko smijali vlastitim problemima. Ali ja, recimo, nijedanput nisam imao potrebu nazvati svog bankara i pitati ga što je s tim novcem, je li stigao ili ne - otkrio je Mokoena.
E tu se se već i Englezi počeli dobro zabavljati na račun 'sirotih' nogometaša.
"Da ja radim bez plaće, vjerojatno bih pokušao prodati neki organ na ulici. Ali dečki iz Portsmoutha se smiju", napisao je jedan engleski novinar.
"Nije baš da svi oni završe na ulici ako ne dobiju jednu plaću. Iako, istina je da ti teško može ostati previše na računu nakon što kupiš luksuznu vilu i Ferrarija", dodao je.
U međuvremenu je ta grozna, naizdrživa situacija riješena, plaće za rujan su stigle s novim vlasnikom. A i pobijedili su nekoga, nakon sedam poraza u prvih sedam kola prošloga vikenda su konačno slavili. Tako je to, kažu da neimaština izvlači dodatni motiv iz sportaša...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba