Obavijesti

Sport

Komentari 2

Na Arena Ice Fever u Puli igrat će se i treća hokejska utakmica

Na Arena Ice Fever u Puli igrat će se i treća hokejska utakmica
1

Tradicionalni Memorijalni turnir Ferdo Spajić ove godine održat će se u sklipu hokejskog spektakla Arena Ice Fever u Puli. Nastupit će veterani Hrvatske i Rusije

VIDEO

U pulskoj Areni uz najavljene momčadi zagrebačkog Medveščaka, ljubljanske Olimpije i bečkih Capitalsa zaigrat će i veterani Hrvatske i Rusije na memorijalnoj utakmici Ferdo Spajić.

Memorijalni turnir Ferdo Spajić, koji se organizira u spomen na preminulog dugogodišnjeg predsjednika KHL Medveščak Zagreb, Ferdu Spajića do sada je održan dva puta kao uvod u početak EBEL sezona zagrebačkih Medvjeda. Kako bi se nastavila tradicija ovogodišnje izdanje Memorijala Ferdo Spajić odigrat će se u sklopu hokejskog spektakla Arena Ice Fevera Pula MMXII. Naime, hokejski veterani Hrvatske i Rusije odigrat će u subotu 15. Rujna u pulskoj Areni Memorijalnu utakmicu Ferdo Spajić.

Iako se Dom sportova do sada pokazao kao odličan domaćin Memorijalnog turnira Ferdo Spajić, zbog 'last minute' otkaza momčadi koja je trebala biti protivnik zagrebačkim Medvjedima 1. rujna u Zagrebu, odlučeno je da se utakmica u spomen na nekadašnjeg predsjednika zagrebačkog Medveščaka Ferdu Spajića odigra u pulskom amfiteatru 15. rujna! Zanimljivost ove utakmice jest u činjenici da u odnosu na protekle dvije sezone memorijalnu utakmicu neće odigrati prva momčad zagrebačkih Medvjeda, već veterani zagrebačkog KHL Medveščak, igrači koji su obilježili noviju povijest Medveščaka.

Na 'protivničkoj' strani ove prijateljske memorijalne utakmice zaigrat će veteranska ruska momčad 'Gazpromexport’ za koju će u Puli zaigrati najveće zvijezde ruskog i svjetskog hokeja, koje su osvajali odličja na najvećim i najznačajnijim međunarodnim hokejskim natjecanjima: Najveće zvijezde momčadi i imena koja su obilježila povijest svjetskog hokeja su Vladimir Malakhov i Valeri Kamensky koji spadaju u prestižnu skupinu od samo 25 igrača u povijesti koji su osvojili Stanley cup te olimpijsko i svjetsko zlato.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice za Memorijalnu utakmicu Ferdo Spajić u subotu 15. rujna u pulskoj Areni bit će besplatne, a moći će ih preuzeti gledatelji koji imaju važeću dnevnu ulaznicu za utakmice 14. ili 16. rujna 2012. u pulskoj Areni. Također, svi sezonski pretplatnici, bez obzira imaju li dnevne ulaznice za jednu od utakmica u Puli ili ne, ostvaruju pravo na besplatne ulaznice za veteransku utakmicu 15. rujna u pulskoj Areni uz predočenje svoje sezonske iskaznice.

Preuzimanje besplatnih ulaznica bit će organizirano 14. i 15. rujna 2012. od 10.00 do 18.00 sati u Puli u sklopu Fan Zone ”CIRCUS MAXIMUS” (parkiralište Karolina) nadomak Arene. Broj ulaznica je ograničen te će se dijeliti do popunjena kapaciteta Arene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem