Obavijesti

Sport

Komentari 12

U Splitu sad više nitko ne pita: "Treneru, zašto brani Kalinić?"

U Splitu sad više nitko ne pita: "Treneru, zašto brani Kalinić?"
1

"Ma čim je Bencun zabio, zaletio sam se i sprintao sto metara, no dok sam stigao, fešta je već bila gotova, oni su se već razišli. Neka, nema veze, bit će opet prilike!

VIDEO

Čudesne bravure Lovre Kalinića na golu iz kola u kolo donose bodove Hajduku i danas više nitko ne pita: “Zašto brani Kalinić?”. 

A nema tome davno, navijači su upadali na trening i prozivali ondašnjeg trenera Mišu Krstičevića smatrajući da zbog menadžerskih  igrica želi dati priliku Kaliniću nauštrb Gorana Blaževića. Sad je jasno da sve skupa nije bilo fer prema 23-godišnjem golmanu niti prema ondašnjem treneru. Lovre je zaslužio biti Hajdukov “broj jedan”.

- Drago mi je da su me prihvatili i oni koji su tvrdili da je za moj nogometni put zaslužniji moj menadžer Siniša Šošo nego ja. Bio sam strpljiv, što ću?! Trenirao sam i radio te imao povjerenja u predsjednika Brbića, u trenere Krstičevića i Tudora. Potpisao sam ugovor samo zbog njihovih obećanja da ću dobiti priliku, jer je to bilo sve što sam tražio - kaže golman visok 201 centimetar.

Žali što u Kranjčevićevoj nije mogao podijeliti radost s navijačima na ogradi, zajedno s trenerom i suigračima. 

- Ma čim je Bencun zabio, zaletio sam se i sprintao sto metara, no dok sam ja stigao, fešta je već bila gotova, oni su se već razišli. Neka, nema veze, bit će opet prilike. Ha-ha-ha...

Statistika otkriva kako je Lovre u 18 službenih utakmica prvenstva, Kupa i Superkupa ove sezone primio samo 13 golova. 

- Osjećam se fenomenalno, napokon sam dobio kontinuitet nastupa i sigurnost. Svi su govorili da ja to mogu, da sam kvalitetan, no riječi su jedno, a bez desetak dobrih utakmica u nizu nisam imao podloge tvrditi bilo što. Sad sam siguran da možemo nastaviti ovako dobro igrati do kraja sezone, ali molim vas... Zaista ne bih sebe gurao u prvi plan, ja sam samo dio ove momčadi - kaže skromni Solinjanin. 

Najopasnijim protivničkim napadačem HNL-a Kalinić smatra Leona Benka, čiju bombu na Kantridi nije uspio zaustaviti. 

- Gledam snimke svakoga gola, pokušavam učiti na pogreškama, no taj gol nisam ni vidio, a kamoli da sam ga mogao zaustaviti. Prema mojemu mišljenju, mogao sam ove sezone obraniti samo Kvržićev gol na Poljudu, to je djelomično moja pogreška, ostalo teško... Nešto obraniš, nešto primiš, takav je život nas golmana - zaključuje Lovre.

Lokomotiva na Poljudu: Lijepo je biti prvi i sve ćemo učiniti za pobjedu

Onu pobjedu nad Dragovoljcem, izborenu u zadnji čas, proživjeli smo vrlo emotivno, no vrijeme je da je zaboravimo i okrenemo se Lokomotivi. Lijepo je biti prvi, kaže kapetan “bilih” Mario Maloča, koji je s Goranom Milovićem vjerojatno najbolji stoperski par Prve HNL. 

- Maloča je debitirao u Hajduku sa 17 godina, igrao u paru s Tudorom, Živkovićem, Sabljićem, Vejićem... Jako dobro smo se uklopili i gušt mi je igrati s njim - rekao je Milović. 

Milović: Nema opuštanja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe