Obavijesti

Sport

Komentari 43

U top 5 najgorih frizura: Anas samo ovdje konkurira Ronaldu

U top 5 najgorih frizura: Anas samo ovdje konkurira Ronaldu
6

Osim lošom igrom protiv Aberdeena, Anas Sharbini navijače je Rijeke iznenadio i lošom frizurom, a mi smo se prisjetili još nekih promašaja poput Ronalda iz 2002.

VIDEO

Anase, mijenjaj frizuru . Ova niti dobro izgleda niti nam donosi sreću, povikao je s ograde navijač Rijeke Anasu Sharbiniju nakon katastrofe protiv Aberdeena.

Kapetan Rijeke oduvijek je bio poznat po tetovažama i ekstravagantnim frizurama. Uglavnom su to bile moderne kreacije, no većina će se složiti da je ova nova “jazavac-frizura” , koju je promovirao u europskoj premijeri Rijeke protiv škotskoga Aberdeena - potpuni promašaj. Ako je to uopće moguće usporediti, lošija je i od konačnih 0-3, rezultata koji vjerojatno znači ispadanje Rijeke iz Europe.

Ako nije već jučer, vjerujemo kako će Anas već danas pohitati na riječku Krimeju, u frizerski salon svoje dugogodišnje frizerke Ive, koja se brine o njegovu izgledu.

- Ne razmišljam puno o frizuri, dođem, sjednem i prepustim se Ivi, koja smisli nešto novo, a Maja mi redovito izvlači pramenove - govorio je Anas još dok je igrao za Hajduk.

U to je vrijeme redovito iz Splita odlazio u Rijeku samo da bi se ošišao i sredio frizuru kod svoje omiljene frizerke.

Ronaldo, Simeone, Sagna, West i - Anas

Anasova 'jazavac frizura' koja je zgrozila gledatelje diljem Hrvatske samo nas je podsjetila na brojne slične modne promašaje u svijetu nogometaša.

Izdvojili smo ih pet, a možemo se i našaliti pa reći kako je ovo jedina kategorija u kojoj bi riječki kapetan mogao stati rame uz rame s velikim, jedinstvenim, originalnim Ronaldom.

Ronaldo

VIDEO

Upravo je legendarni Brazilac šokirao svjetsku javnost kada je na Svjetskom prvenstvu 2002. na travnjak istrčao s... Ne znamo ni mi kako bi to nazvali. Uglavnom, sa čudnom frizurom, obrijanom cijelom glavom osim šiški u obliku polumjeseca.

printscreen/youtube

Giovanni Simeone

Obitelj Simeone očito ima neki čudan fetiš prema frizurama. Osim što je u nogometnim krugovima poznat kao vrhunski trener, Diego Simeone posljednjih godina zanimanje javnosti plijeni i svojom neobičnom zalizanom frizurom. Tako se u jednom trenutku na nekim forumima pojavila rasprava češlja li se Diego odozada prema naprijed ili obrnuto. No to je ništa u usporedbi s njegovim sinom Giovannijem zbog kojeg je Diego i spomenut u ovom poretku. Riječi su tu sasvim suvišne, a u 'ljepotu' Giovannijeve frizuru možete se uvjeriti OVDJE .

Taribo West

VIDEO

Jedan od onih koji su nas godinama češće uveseljavili svojim instalacijama na glavi nego nogometom bio je nigerijski branič Taribo West. O njegovim je frizurama već puno  toga napisano, a najpoznatiji je po rogovima na glavi.

Bacary Sagna

News Syndication/PIXSELL

U pet najboljih uvrstili smo i jednog dobro poznatog mlađoj generaciji navijača. Riječ je o igraču Manchester Cityja i bivšoj nadi Arsenea Wengera Bacaryju Sagni. Francuski nogometaš senegalskih korijena ne eksperimentira često s kosom kao njegov kolega West, no uzorak je sličan i moglo bi se nagađati tko je Francuzu bio uzor u samom začetku odlazaka frizerima.

Anas Sharbini

Goran Kovačić/Pixsell

I za kraj smo naravno ostavili našeg Anasa zbog kojeg smo se i sjetili svih ovih igrača. Kao što smo već napisali, jedino lošije od njegove i igre cijele momčadi Rijeke protiv Aberdeena bila je frizura kapetana Anasa.

Naravno, kako nismo previše širili ovu top listu, svjesni smo da smo izostavili mnoge koji su zaslužili biti ovdje poput Abela Xaviera, Valderrame, Joe Colea...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica