Obavijesti

Sport

Komentari 24

U17 Crna Gora na Poljudu: NO Hajduka pušta Hrvoja Vejića

U17 Crna Gora na Poljudu: NO Hajduka pušta Hrvoja Vejića
1

Predvođeni izbornicima Ivanom Gudeljem i Borisom Ljuticom U-17 reprezentativci Hrvatske i Crne Gore razgledali su Poljud i odslušali predavanje o povijesti Hajduka

VIDEO

Posebni gosti Hajduka bili su danas mladi igrači, U-17 reprezentativci Hrvatske i Crne Gore. Predvođeni izbornicima Ivanom Gudeljem i Borisom Ljuticom mladići su razgledali poljudski stadion i odslušali kratko predavanje o povijesti Hajduka, nakon čega su navratili i na trening. Mladi Crnogorci posebno su obradovali svog sunarodnjaka, napadača Hajduka Ivana Vukovića.

Momčad Krasimira Balakova sve više poprima očekivanu fizionomiju, treninzima se priključio i Mario Maloča, koji neće konkurirati za subotnji ogled s Istrom, no ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti, mladi stoper trebao bi uskoro zauzeti svoju poziciju u obrani uz Matu Neretljaka.

U predigri prvog kola nastavka prvenstva ''odigrat'' će se i sastanak Nadzornog odbora Hajduka, kome bi trebao biti prezentiran nalaz dubinske revizije kluba, koja je navodno pokazala kako su bijeli od preoblikovanja do kraja prošle godine uprihodili čak 100 milijuna kuna manje nego li su zaradili.

Također, očekuje se i njihova potvrda do sada učinjenog u rezanju troškova poslovanja kluba. Nadzorni odbor naložio je predsjedniku Hrvoju Malešu da sreže troškove poslovanja za 30%, i premda je Maleš ozbiljno shvatio zadaću i prionuo poslu, taj zadatak i nije tako lako izvršiti. Pogotovo jer je većina onih čijih bi se usluga najrađe riješili, vezana dugoročnim ili čvrstim ugovorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi primjer su Ljubo Miličević i Josip Barišić, koji su odbili odlazak na posudbu u Primorac iz Stobreča, te će protiv njih biti pokrenut stegovni postupak. S druge strane, Nadzorni bi odbor trebao potvrditi dogovor o razlazu s Hrvojem Vejićem, koji bi Hajduku oprostio većinu dugovanja, a dio potraživanja bi mu se isplaćivao u ratama.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića