Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ude: Napravio sam početničku grešku, ne znam što bih rekao

Ude: Napravio sam početničku grešku, ne znam što bih rekao
1

Bio sam najspremniji u životu ovdje u Londonu, još bolji nego u Pekingu. Ali, dogodilo se. Potpuno bezveze. No, život ide dalje. Pripremam se Rio, kaže Ude

VIDEO

U subotu je hrvatski gimnastičar Filip Ude kiksao na Olimpijskim igrama u Londonu. Zbog greške u kvalifikacijama konja s hvataljkama je ostao bez finala.

Tako je u Londonu Ude ostao bez prilike braniti srebrnu medalju od prije četiri godine u Pekingu. Pogriješio je 24-godišnji Međimurac pri izvođenju jednog elementa i sišao sa sprave, što se u gimnastičkoj terminologiji vodi kao pad. Taj pad ga je koštao prevelikog gubitka bodova tako da je sa skromnih 13.933 boda završio natjecanje s devetim mjestom u svojoj skupini.

- Ne znam što reći, napravio sam početničku pogrešku. Požurio sam i kada se to dogodi na konju, onda je gotovo. Nema više povratka. Inače, dan ranije na zagrijavanju sam sve napravio super i taj element također, makar sam ranije imao problema s tim elementom. Priznajem, nisam ga uvijek osjećao na pravi način - rekao je dan kasnije Filip Ude i nastavio:

- Bio sam najspremniji u životu ovdje u Londonu, još bolji nego u Pekingu. Ali, dogodilo se. Potpuno bezveze. No, život ide dalje. Pripremam se za novi ciklus i Rio de Janeiro. San mi je olimpijsko zlato i nadam se da mogu do njega u Brazilu. Znam da se mogu boriti sa svima na svijetu i valjda ću to dokazati na idućim Igrama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...