Obavijesti

Sport

Komentari 2

Udruga građana Hajduk se oprostila, ŠDD preuzelo...

Udruga građana Hajduk se oprostila, ŠDD preuzelo...
1

Rođendanskom proslavom i Skupštinom Udruge građana HNK Hajduk otvoreno je novo poglavlje u gotovo stogodišnjoj povijesti splitskog prvoligaša

VIDEO

. Od petka je prestala postojati Udruga građana HNK Hajduk i vođenje kluba preuzelo je ŠDD HNK Hajduk. Članovi Skupštine i Nadzornog odbora, te ostali koji su dali doprinos u preoblikovanju kluba, nagrađeni su prigodnim plaketama i satovima.
Među brojnim uzvanicima i čestitarima bio je i ministar Dragan Primorac, jedan od najzaslužnijih za donošenje Zakona o sportu prema kojem je Hajduk preoblikovan. Ministar je iskoristio prigodu da među ostalima istakne i ulogu Torcide.
- Velika je stvar što je Torcida prepoznala i podržala preoblikovanje Hajduka, što je bio vrlo mudar potez - rekao je, na iznenađenje mnogih, Primorac.
Iznenađeni su bili i predstavnici Torcide.
- Nije često, pogotovo ne u zadnje vrijeme, da nas političari hvale. No lijepo je da su prepoznali našu ulogu u preoblikovanju kluba. Nadam se kako će se naš glas čuti i kad se bude kreirao Zakon o navijačima, jer sigurno da i na tu temu imamo što za reći - odgovorio je glasnogovornik Torcide Dado Lelas. 
Brojne čestitke primao je predsjednik Hajduka Mate Peroš, koji je u ime svih zaželio da Hajduk već u ovoj sezoni osvoji duplu krunu.
- Naš najveći rođendanski poklon Hajduku je što je klub napokon preoblikovan i što je organizacijski i financijski zdrav. Sad još predstoji da to igrači materijaliziraju na terenu - zaželio je Peroš.
- Svi iščekujemo derbi, vjerujemo u našu pobjedu, vjerujemo u nogometni spektakl u kojem će svi navijači uživati. Osobno bih bio zadovoljan da derbi protekne u mirnom i prijateljskom tonu, da ne bude nikakvih nereda i tenzija. Torcida i BBB su žestoki navijači, ali apeliram na jedne i druge neka daju i svoj doprinos da derbi protekne u sportskom ozračju - dodao je prvi čovjek kluba.
Da bijele očekuje svijetla budućnost najavio je i jedan od najvećih dioničara Željko Kerum:
- Nekolicina dioničara dogovorila je da ćemo kupiti dodatne pakete dionica kad grad Split ponudi svoj paket dionica na tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju